Laurette și-a lansat noua piesă! Atenție, imagini incendiare! Chiar mama ei i-a spus… VIDEO

Publicat: 03/07/2020 | 18:39

Laurette și-a lansat a doua piesă de când a revenit pe scena muzicală. S-a reinventat chiar pe timpul pandemiei, cu ”African Queen”, scoasă alături de KC Pozzy, iar acum a ”lovit” din nou, cu ”Lemon”. Videoclipul este, de-a dreptul, incendiar. Chiar mama vedetei avea s-o tragă, puțintel, de urechi.

CITEȘTE ȘI: AȘA CUM A PROMIS, LAURETTE A FUGIT DIN ROMÂNIA: ”ABIA AȘTEPT SĂ TREACĂ…”

„E o plăcere să vă prezint noul meu proiect, African Queen, care cuprinde mai multe piese afro. Noul meu single, Lemon, este o piesa de vara și i-am filmat și un videoclip incendiar, plin de sezualitate și pasiune. O piesă plină de lămâi și, așa cum spune proverbul, atunci când viața îți oferă lămâi, fă limonadă, vă invit să ne răcorim împreună ascultând rezultatul colaborării mele cu Twizy Dady. La videoclip ne-am distrat foarte tare și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut”, a declarat Laurette, pentru CANCAN.RO.

Piesa este deja pe locul 10 la radio Kiss Fm Tanzania, iar Laurette avea să spună că este fericită că a prins deja foarte bine în Africa. Artista crede că va fi un mare succes cât de curând. „Lucrăm deja la piese și videoclipuri noi pentru luna următoare. Din noul proiect face parte și trupa Dorian Afro, băieți care sunt alături de mine, dansează și îmi susțin noul single, Lemon”, a adăugat Laurette. (NU RATA: LAURETTE A IEȘIT PE STRADĂ ÎNTR-UN MAIEU NEGRU, CU VEDERE LA BUST ȘI… “CĂUTAM MULATRI SĂ…”)

Laurette și-a lansat noua piesă! Imaginile sunt incendiare!

Clipul noii melodii a fost filmat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, când trei dansatori din Camerun și Nigeria, veniți în România de câțiva ani pentru a se împlini în carierele lor, i-au fost alături lui Laurette. Secvențele filmate sunt, de-a dreptul, incendiare (VEZI AICI CLIPUL CU LĂMÂIA) Laurette avea să dezvăluie că a fost certată de mama ei, pentru imaginea cu lămâia stoarsă.