Bombă în showbiz-ul internațional! Brad Pitt are o nouă iubită, în vârstă de 27 de ani

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 18:13

Brad Pitt are o nouă iubită în vârstă de 27 de ani. Este vorba de Nicole Porturalski, un model din Germania, care îi seamănă destul de mult foste soții a actorului.

După despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost cuplat de presă cu mai multe nume din showbiz, s-a vorbit chiar și despre o împăcare a acestuia cu actrița Jennifer Aniston. Însă se pare că celebrul actor s-a orientat spre o tânără din Germania. Potrivit Daily Mail, cei doi au o relație de ceva timp și par destul de fericiți împreună. (CITEȘTE ȘI: LA PATRU ANI DUPĂ DIVORȚ, ANGELINA JOLIE A DEZVĂLUIT MOTIVELE CARE AU DUS LA SEPARAREA DE BRAD PITT! „M-AM DESPĂRȚIT PENTRU…”)

Zvonurile despre relația celor doi circulă de ceva timp, iar acum au fost în sfârșit confirmate. Brad Pitt a fost văzut ajungând cu un elicopter în sudul Franței alături de modelul din Germania. Se pare că Brad Pitt și tânăra de 27 de ani o să locuiască pe perioada vacanței într-un castel cumpărat în 2011 de Brad și Angelina cu 67 de milioane de dolari.

Potrivit presei internaționale, cei doi au fost văzuți înainte de a urca în avionul privat, bucurându-se de câteva momente de tandrețe, „ca niște adolescenți”.

Cine este Nicole Porturalski?

Tânăra care le-a cucerit pe Brad Pitt este un model german de succes. Nicole Porturalski, cunoscută în lumea mondenă ca Nico Mary are o carieră de succes în modeling și a apărut pe coperțile mai multor reviste mari din Germania. Tânăra este din Bergkamen și are origini poloneze, conform Daily Mail, care scrie că aceasta vorbește 5 limbi străine. (VEZI ȘI: BRAD PITT A GLUMIT PE SEAMA PRINȚULUI HARRY LA PREMIILE BAFTA. CE REACȚII AU AVUT WILLIAM ȘI KATE)

Tânăra de 27 de ani își împarte viața între Berlin și Los Angeles, unde locuiește Brad Pitt.  De asemenea, Nicole are și un fiu despre care nu vorbește prea des în public. Cel mic este elementul principal din viața ei și îi acordă toată atenția.