Brad Pitt a glumit pe seama prințului Harry la Premiile BAFTA. Ce reacții au avut William și Kate

Autor: A. D.
Publicat: 04/02/2020 | 08:24
Brad Pitt a glumit pe seama prințului Harry la Premiile BAFTA. Ce reacții au avut  William și Kate

Brad Pitt a făcut deliciul fanilor la Premiile BAFTA, a glumit pe seama prințului Harry.  Chiar dacă nu a fost prezent pe scenă pentru a ridica premiul pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar”, actorul a apelat la colega lui Margot Robbie, să îi citească discursul, care a fost presărat cu multe referințe la Brexit și Megxit.

Actirța s-a descurcat excelent în a interpreta discursul scris de Brad Pitt, mai ales că a fost plin de referințe cu privire la cele două evenimente din Regatului Unit. Sarcina a fost cu atât mai dificilă cu cât în sală se aflau și prințul William și Kate Middleton. (CITEȘTE ȘI: CUM FACE AMOR PRINȚUL HARRY CU MEGHAN MARKLE: „AU RENUNȚAT LA PROTECȚIE ȘI…”)

„Bună, Marea Britanie, am auzit că ești din nou singură… Bine ai venit în club! Sper că procesul de divorț decurge bine”, au fost cuvintele de început ale lui Robbie, urmate de mulțumirile adresate de obicei în asemenea ocazii și a încheiat cu ”Brad mai spune că-și va numi premiul Harry, pentru că este foarte încântat să-l ducă în State cu el”.

După încheierea discursului toate camerele s-au îndreptat spre cei doi și au surprins reacțiile lui Will și ale lui Kate, care nu s-au arătat deranjați de glumele pe care le-au auzit.

Marele câștigător la Gala Premiilor BAFTA 2020

Gala Premiilor BAFTA 2020 a avut loc duminică seară, 2 februarie, la Londra şi a fost prezentată de actorul şi realizatorul de televiziune Graham Norton. Marele câștigător a fost lungmetrajul „1917”, regizat de Sam Mendes.

Filmul est o dramă de război a cineastului englez și a primit şapte trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun film, cel mai bun film britanic, regie, imagine şi scenografie.

Citește și...