Bombă la Insula Iubirii de la Antena 1! Ce i-a făcut Radu Vâlcan unei concurente: „Nu am ce să caut lângă un asemenea bărbat!”

Publicat: 05/08/2019 | 14:42

Cea de-a douãsprezecea noapte petrecutã la Minitel le surprinde pe concurentele de la Insula Iubirii cu o petrecere tematicã, iar uneia dintre ele îi va aduce chiar mai mult: veşti de pe cealaltã insulã, veşti pe care concurenta le aştepta cu nerãbdare deja de câte zile.

Chematã de cãtre Radu Vâlcan la Bonfire, concurenta va avea surpriza sã descopere cã lor li se va alãtura încã o persoanã, tocmai pentru a încerca sã o ajute sã înţeleagã mai bine situaţia în care se aflã. Complacerea în cea mai la îndemânã situaţie nu a reuşit sã îi aducã acesteia decât frustrare, iar trecutul nu a fãcut decât sã se întoarcã împotriva ei, când se aştepta mai puţin.

Ce imagini i-a oferit Radu Vâlcan de la Purimuntra concurentei de la Minitel şi, mai ales, ce a determinat-o pe aceasta sã declare rãspicat “Nu am ce sã caut lângã un asemenea bãrbat!”, telespectatorii vor afla în aceastã searã, în cadrul celui mai nou episod Insula iubirii, de la Antena 1.

Adrian s-a despărțit de Denisa și și-a tatuat numele ispitei

Dupã o noapte în care petrecerea s-a prelungit pânã aproape de rãsãritul soarelui, ziua cu numãrul trei a început la Purimutra sub semnul concursului. A fost o dimineaţã a rãzboiului pentru supremaţie dintre Costas şi Aurel, în care Costas a recunoscut: “Eu i-am zis lui Aurel cã nu are curaj sã îşi taie brãţara acum!”, completând: “Eu nu o sã o tai nici dacã mã despart de Geanina, Din respect, o sã o ţin pânã la sfârşit”.

La ora 2 noaptea, când petrecerea s-a terminat şi concurenţii s-au retras la terasã, veştile de la Purimuntra au ajuns la Minitel, într-o noapte în care inimaginabilul se dovedeşte posibil şi în care Insula Iubirii trece la un alt nivel: cel al absurdului absolut. Radu Vâlcan le întâmpinã pe Denisa şi Diana: “Pe insula bãieţilor lucrurile s-au întâmplat cu o vitezã ameţitoare, din aceastã cauzã mi-am dorit neapãrat o întâlnire cu voi înainte de rãsãritul soarelui”. Dezamãgita, Denisa hotãrãşte însã sã treacã peste: “Vreau sã petrec timpul care mi-a rãmas aici, sã mã distrez!”.

Pentru doi dintre bãieţii de la Purimuntra, amintirea va fi una de neuitat: atât Adrian, cât şi Aurel au decis sã îşi tatueze numele ispitelor în mrejele cãrora au picat deja, respectiv Maria şi Dana, iar iubitele lor vor afla acest lucru. Ba mai mult, Radu le va ruga sã îi transmitã urmãtorul indiciu Geaninei.

Citește și...