Bombă la Pro TV: Revine Masterchef! Se întorc Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Antena 1?

Publicat: 12/03/2019 | 09:25

Bombă la Pro TV! După doi ani de absență, postul pregătește anul acesta un nou sezon MasterChef, potrivit Paginademedia.ro. Se întorc Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Antena 1? Este una dintre variante, având în vedere audiențele pe care le înregistrează cei trei la postul concurent.

Mai mult decât atât, ultimul sezon, cel cu numărul șase, difuzat în primăvara lui 2017, cu Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec și Răzvan Exarhu în calitate de jurați, a fost cel mai slab, la capitolul audiență după ce fuseseră schimbați atât jurații cât și regulile jocului.

Paginademedia.ro amintește (MAI MULTE AICI) că primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor și produsă de Mona Segall.

În vara lui 2013, postul difuzează un MasterChef – cu vedete, câștigat de Elena Lasconi. În 2014 are loc prima modificare în componența juriului. Cei trei chefi și producătorul Mona Segall pleacă la Antena 1 și sunt înlocuiți cu Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean și Chef Florin Scripcă (Foa).

În ultimul sezon (difuzat în 2017) se schimbă din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei sunt înlocuiți cu Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu.

În timp ce Pro TV continua emisiunea MasterChef, Antena 1 creștea emisiunea Chefi la cuțite, cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Astfel, în ultimul sezon, difuzat în 2017, cele două cooking show-uri se intersectau luni și marți. Din cauza cifrelor de audiență scăzute, Pro TV a mutat MasterChef de la ora 20:30 la ora 22:15, și i-a lăsat doar marți ca zi de difuzare.

Pro TV anunță cu această ocazie și lansarea înscrierilor, pe masterchef.protv.ro.

Citește și...