Bombă la Pro TV! Vedeta a fost dată afară

Publicat: 29/01/2019 | 16:37
Bombă la Pro TV! Vedeta a fost dată afară

Reality-showul ”Ferma” debutează în această seară la Pro TV – ora 21.30 -, fiind vorba despre un nou format, de noi reguli și de 18 concurenți care se vor confrunta, permanent, cu un program de-a dreptul… cazon. Numai cei puternici, fizic și psihic, vor reuși să facă față tuturor provocărilor.

Totul începe, însă, cu o surpriză uriașă, conform Click!. A fost descoperit numele ”fermierului” care a clacat deja și a nu a putut face față greutăților din ”Fermă”, show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu.

Deja a avut loc o eliminare, iar ghinionistul este… Jorge – George Papagheorghe (36 de ani), solist şi actor. Din păcate, acesta nu are voie să se expună, să meargă la evenimente mondene sau să apară la TV, până când nu va fi eliminat şi pe micul ecran, în câteva zile.

“Sunt mereu alături de soție și de copii. Sunt un soț și un tată bun, iar «Ferma» este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa”, povestea solistul înainte de a intra în competiţia pentru 50.000 de euro. Jorge este foarte activ pe reţelele sociale şi publică mereu noutăţi, deşi mulţi ar spune că a lăsat pe cineva care să se ocupe de acest lucru.

Jorge a părăsit deja ”Ferma”

Mihaela Rădulescu: ”Aici viața e pe bune!”

Nu cu mult timp în urmă, Mihaela Rădulescu a primis că va fi alături de concurenț atunci când vor avea de luat hotărâri importante, însă a promis că nu îi va influența.

Mă bucur că suntem în această nouă provocare împreună. Voi fi alături de ei și la bine, și la greu. Când vor avea de luat decizii importante, voi încerca să-i ajut, nu să-i influențez. Aici viața e pe bune, e adevărată, e grea, în nămeți, în zăpadă, în frig, în condiții cu care cei mai mulți dintre ei nu sunt obișnuiți.”, a spus Mihaela Rădulescu, prezentatoare Ferma.

Citește și...