Bombă pentru fanii „Puterea Dragostei”! Livian și Florentina formează un cuplu. Fotografia prin care a fost făcut marele anunț

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 20:52

Livian a trecut peste relația cu Bianca și s-a reorientat. Câștigătorul sezonului doi de la „Puterea Dragostei” a început o relația cu Florentina. Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, unde cei doi au postat o fotografiat în timp ce se sărută.

De câteva zile Livian și-a tachinat fanii cu noua sa relație. Acesta i-a lăsat să deducă dacă este sau nu într-o relație cu Florentina, însă așteptarea a luat sfârșit. Cei doi au postat primele fotografii sărutându-se, lucru ce a confirmat categoric relația. (CITEȘTE ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ. CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE BIANCA. „ERA TOT MAI DUBIOASĂ TREABA”)

Pe contul ei de Instagram, Florentina a postat o fotografie alături de Livian, în timp ce sunt pe punctul de a se săruta. Mai mult, bruneta a pus o fotografie și la Instastory, de această dată surprinzând exact momentul în care se sărută cu Livian.

Tânăra a adăugat fotografiei o descriere care surprinde perfect relația cu Livian și câte de fericită este. „Odată cu tine și fericirea”, a scris Florentina în dreptul fotografiei.

Motivul despărțirii dintre Bianca și Livia

Livian le-a explicat fanilor săi care sunt adevăratele motive care au dus la despărțirea finală de Bianca Comănici. Tânărul a vorbit despre ce l-a deranjat și cum relația lor s-a erodat lent dar sigur. (VEZI ȘI: BIANCA COMĂNECI SUFERĂ DUPĂ DESPĂRȚIREA DE LIVIAN! FOSTA CONCURENTA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI A POVESTIT PRIN CE TRECE)

„Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă”, a spus Livian.