Livian de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față. Care este adevăratul motiv al despărțirii de Bianca. „Era tot mai dubioasă treaba”

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 15:09

Cuplu câștigător al celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, format din Livian și Bianca, s-a destrămat. Chiar dacă de-a lungul timpului aceștia au mai trecut prin despărțiri se pare că de această dată povestea s-a încheiat definitiv.

Livian și Bianca și-au spus adio și pare că nu se mai poate repara nimic. În urma unor declarații legate de despărțire pe care Bianca le-a dat, Livian a simțit nevoia să intervină și să povestească lucrurile din punctul lui de vedere.

Acesta le-a explicat fanilor săi care sunt adevăratele motive care au dus la despărțirea finală de Bianca Comănici. Tânărul a vorbit despre ce l-a deranjat și cum relația lor s-a erodat lent dar sigur. (CITEȘTE ȘI: ȘOC TOTAL LA PUTEREA DRAGOSTEI: LIVIAN ȘI BIANCA ȘI-AU SPUS ADIO? CUM AU FOST DAȚI DE GOL CĂ NU AR MAI FORMA UN CUPLU)

„Sunt anumite situații care m-au deranjat. Nu sunt chiar așa cum pretind a fi. O să zic doar unde nu e adevărat, să nu trăiască alții cu impresia că eu sunt nu știu cum. În momentul de față Bianca nu este blocată pe Instagram la mine. Bianca m-a blocat atunci, m-a adăugat la prieteni, dar eu nu i-am mai dat din cauza discuțiilor pe care le-am avut.

Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă”, a spus Livian în unul din vlogurile sale.

Livian, dezamăgit de Bianca

Livian a recunoscut că ruptura de partenere sa nu i-a picat prea bine și a fost într-o ușoară depresie în ultima perioadă. Însă consideră că așa este mai bine, pentru că în relația cu ea nu primea iubire de care avea nevoie. Se pare că Bianca se îndepărtase de el, iar momentele romantice lipseau cu desăvârșire. (VEZI ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, LA UN PAS DE TRAGEDIE: ”CÂND S-A ÎNTORS MAMA ȘI M-A VĂZUT CĂ NU POT VORBI…S-A ALBIT”)

„În toată agitația asta sunt minutele alea de deplasare pentru că tu dacă ai treaba la stomatolog, eu nu intru cu tine la stomatolog, dar drumul dintre magazin și stomatolog, poți să ai iubire. Zilele treceau și era tot mai dubioasă treaba”, a mai declarat Livian.