Șoc total la Puterea Dragostei: Livian și Bianca și-au spus adio? Cum au fost dați de gol că nu ar mai forma un cuplu

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 12:21
Șoc total la Puterea Dragostei: Livian și Bianca și-au spus adio? Cum au fost dați de gol că nu ar mai forma un cuplu

Bombă la Puterea Dragostei! După ce au fost desemnați marii câștigători ai sezonului 2, Livian și Bianca s-au cam…răcit unul față de celălalt! Vestea a fost dată de către fanii cuplului, pe mai multe grupuri de Facebook în care și-au manifestat susținerea față de Livian și Bianca, pe tot parcursul lor la emisiunea de la Kanal D.

Fanii lui Livian și ai Biancăi de la Puterea Dragostei sunt în stare de șoc și se gândesc la faptul că cei doi amorezi și-au spus adio, la scurt timp după ce au câștigat marele premiu al emisiunii de la Kanal D. Indiciile? Ei bine, se pare că deși Livian a spus că va mai rămâne în Capitală timp de 2 săptămâni, acest lucru nu s-a întâmplat, căci fostul concurent de la Puterea Dragostei a plecat acasă, în Cluj, motiv pentru care el și Bianca și-au spus pa-pa, cel puțin…pentru o perioadă!

NU RATA – CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BIANCA ȘI LIVIAN DUPĂ CE AU CÂȘTIGAT „PUTEREA DRAGOSTEI”? TÂNĂRUL A FOST PUS DE MAI MULTE ORI SĂ ALEAGĂ ÎNTRE IUBITĂ ȘI FAMILIE

Tatăl Biancăi nu este de acord cu relația celor doi

Un alt motiv pentru care fanii celor doi cred că s-au despărțit este faptul că și-au dat block reciproc pe Facebook, iar tatăl Biancăi nu îl place deloc pe Livian.

„După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi vedea locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!“, a mărturisit Bianca Comănici, potrivit wowbiz.ro.