Finala Puterea Dragostei România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de duminică, 26 iulie. Livian şi Bianca au câştigat

Autor:
Publicat: 26/07/2020 | 20:30
Finala Puterea Dragostei România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de duminică, 26 iulie. Livian şi Bianca au câştigat

Ultima ediţie din acest sezon a emisiunii Puterea Dragostei are loc duminică. Astăzi, Kanal D aduce în fața telespectatorilor marea finală a celui de-al doilea sezon al reality show-ului. Concurenții rămași trăiesc ultimele clipe la intensitate maximă și așteaptă deznodământul. Momente emoționante și concluzii la final de drum sunt așteptate astăzi, 26 iunie.

UPDATE: Au fost aflați câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”. După emoții mari și clipe lungi de suspans, Andreea Mantea a anunțat cine pleacă acasă cu Marele Trofeu și cu premiul de 10.000 de Euro.

Toată lumea a fost surprinsă de deznodământ, dacă până acum au circulat tot felul de informații conform cărora Ella și Livian urmau să câștige, se pare că soarta a avut alte planuri. Astfel, câștigătorii celui de-al doilea sezon „Puterea Dragostei” sunt Bianca și Livian.

Sezonul doi este aproape de final, iar cei șase concurenți rămași în casa „Puterea Dragostei” au șansa să câștige marele premiu. Cei doi norocoși, o fată și un băiat vor intra în posesia Marelui Trofeu, dar și a premiului de 10.000 de Euro.

Puterea Dragostei, 26 iunie. Ce se întâmplă în emisiunea de duminică?

După un drum lung, doar șase concurenți o să ajungă în marea finală de astăzi. Această ultimă ediție a emisiunii este despre rememorarea momentelor frumoase petrecute în cadrul competiției, despre rezolvarea conflictelor și cel mai important despre iubire. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, ANUNŢ PRINTRE LACRIMI! CINE CÂŞTIGĂ PUTEREA DRAGOSTEI: “ŞTIU CĂ NU E CORECT…” | VIDEO)

Concurenții își iau rămas bun de la tot ce a însemnat această experiență, cu bune și cu rele, și sunt pregătiți să afle cine o să fie „încoronat” la final de sezon. O să fie o ediție presărată cu multă emoție și lacrimi.

Emisiunea Puterea Dragostei din data de 26 iunie poate fi văzută live online AICI.

Cine sunt finaliștii sezonului?

În cursa pentru marele premiu rămân șase concurenți: trei fete și trei băieți, care așteaptă cu nerăbdare deznodământul și care se bucură de ultimele clipe petrecute în casa „Puterea Dragostei”. Până acum se cunosc patru finaliști: Ella, Livian, Berna și Philip. Lor li se vor adăuga astăzi încă doi concurenți, iar numele lor vor fi aflate cu puțin timp înaintea finalei.

Toată lumea este nerăbdătoare să afle câștigătorii sezonului,  iar pe această temă au apărut mai multe presupoziții și au fost aruncate multe pronosticuri. Se pare că în ceea ce le privește pe fete, favorita este Ella, iar în cazul băieților este vorba despre Livian. Rămâne de văzut cine va pleca, până la urmă, cu trofeul acasă. (VEZI ȘI: BOGDAN MOCANU, FOSTUL CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, ACCIDENT CUMPLIT LA MAMAIA! MAȘINA E PRAF, EL…)

Ultima emisiune și pentru Andreea Mantea

Pe lângă concurenții sezonului doi, telespectatorii o să se despartă astăzi și de prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea. Vedeta își va lua rămas bun de la emisiunea unde a fost gazdă timp de doi ani. Pentru ultima ediție pe care o va prezenta, Andreea are mari emoții, atât pentru ea, cât și pentru concurenții alături de care a stat atâta timp.

„S-au întâmplat atât de multe lucruri încât nici nu-mi vine să cred că se termină. Este foarte emoționant, am emoții uriașe pentru cei șase finaliști pentru că, din punctul meu de vedere, cu toții merită felicitări și trebuie să se simtă câștigători; au rezistat atât de mult și și-au demonstrat puterea dragostei. Au fost diverse trăiri, foarte intense, dar iată că în final vor fi doar doi câștigători, pe care ii vom afla duminica aceasta”, a spus Andreea Mantea.