Andreea Mantea, anunţ printre lacrimi! Cine câştigă Puterea Dragostei: “Ştiu că nu e corect…” | VIDEO

Publicat: 26/07/2020 | 10:03

Printre lacrimi și multe emoții, Andreea Mantea a făcut un anunţ copleșitor în cadrul penultimei ediții de la “Puterea Dragostei”, emisiune care a ajuns la finalul sezonului al doilea. În timpul discursului, prezentatoarea a vorbit și despre câștigătorii reality show-ului matrimonial difuzat la Kanal D.

Citește și: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, accident cumplit la Mamaia! Mașina e praf, el…

Andreea Mantea, anunţ printre lacrimi despre “Puterea Dragostei”

Astăzi este finala sezonului cu numărul doi al emisiunii “Puterea Dragostei”, iar ieri, Andreea Mantea și concurenții rămași în competiție au trăit sentimente puternice. Când a intrat în platou, vedeta a fost întâmpinată cu multă căldură de tinerii care au încercat să își găsească sufletul pereche… ei i-au scandat numele, iar aceasta s-a emoționat atât de mult, încât a izbucnit în lacrimi.

“M-ați făcut astăzi să plâng încontinuu, pentru că sunteți frumoși și mă bucur tare mult că sunteți aici. Mă bucur că ați învățat anumite lecții, mă bucur că v-ați schimbat în bine. De ceva timp mi-e foarte greu să-mi iau la revedere de la voi, să conștientizez, și nu accept. Am trecut prin foarte multe, îmi este greu să explic asta, dar ați fost minunați. A fost o perioadă extrem, extrem de grea, și nu doar aici, ci și în casele oamenilor. Multe vieți nu mai sunt la fel. Oamenii nu mai sunt la fel. Eu mă bucur că voi ați fost aici și nu a trebuit să treceți prin această schimbare. Cătă iubire, câte gânduri, momente frumoase, încercări eșuate de a pleca… și mereu v-ați dat seama că tot aici vă este mai bine. E greu să accepți, o dată acceptat poți merge mai departe”, a spus prezentatoarea reality show-ului matrimonial în timp ce își ștergea lacrimile.

Ulterior, Andreea Mantea a făcut mărturisiri emoționante despre câștigătorii “Puterea Dragostei” : “Unii urcă mai multe trepte, alții mai puține. Știu că nu este corect, față de ceilalți, dar este o competiție frumoasă. Chiar dacă numai doi dintre voi vor fi câștigătorii acestui sezon, mai exact premiații, din punctul meu de vedere toți sunteți câștigătorii pentru că ați ajuns până aici. A fost o competiție. Felicitări!”.

Nu rata: Ei sunt preferați să câștige Puterea Dragostei, sezonul 2! Adriana Bahmuțeanu, mărturii-surpriză înainte de finală: “E un băiat deștept care știe să se poarte cu o femeie”

Descoperă și: Apropiații au dat-o de gol! Motivul principal pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei are legătură cu iubitul misterios

Cine este Cristina Mihaela Dorobanţu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

Cristina Mihaela Dorobanțu a început deja filmările pentru al treilea sezon de la “Puterea Dragostei”. Ea a câștigat simpatia și respectul telespectatorilor prin frumusețe și atitudine din primul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D. Atunci, tânăra a ajuns în marea finală. Anul trecut, fosta concurentă a revenit pe platourile de filmare ale show-ului unde s-a remarcat și a avut parte de o surpriză din partea juraților și a prezentatoarei: un tort impresionant și un superb buchet cu flori, pentru că era ziua ei de naștere.

Află și: Cristina Mihaela Dorobanţu, ce dramă! Prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a despărţit de iubit chiar înainte să facă nunta

După ce s-a încheiat participarea sa la “Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, care a rulat tot în grila postului de televiziune Kanal D și, ulterior, s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete” din cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu.