Ce se întâmplă cu Bianca și Livian după ce au câștigat „Puterea Dragostei”? Tânărul a fost pus de mai multe ori să aleagă între iubită și familie

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 17:50

Cuplul format din Livian și Bianca a fost mereu unul destul de controversat,  mai ales din auza faptului că familia tânărului nu a fost de acord cu această relație. Pe parcursul emisiunii „Puterea Dragostei” cei doi s-au certat, s-au împăcat și au reușit să intre în atenția publicului, care i-a desemnat câștigătorii sezonului doi.

Deși pe telespectatori Livian și Bianca au reușit să îi convingă că se iubesc, același lucru nu a fost la fel de ușor și cu familia lui Livian, care s-a opus mereu relației celor doi. Nelson Mondialul a avut adesea cuvinte extrem de dure la adresa Biancăi mai ales după ce în mediul online au apărut mai multe filmulețe indecente cu tânăra din Tecuci. (CITEȘTE ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, LA UN PAS DE TRAGEDIE: ”CÂND S-A ÎNTORS MAMA ȘI M-A VĂZUT CĂ NU POT VORBI…S-A ALBIT”)

În acele momente, Nelson a criticat-o dur pe iubita fiului său și chiar l-a amenințat că dacă rămâne cu Bianca poate să își schimbe numele. Iar după acest incident pe buzele tuturor a apărut aceeași întrebare: pe cine ar alege Livian între familie și iubită.

Ce fac Bianca și Livian după terminarea emisiunii

Bianca și Livian sunt câștigătorii sezonului doi „Puterea Dragostei”, iar acest lucru pare că a schimbat puțin perspectiva lui Nelson Mondialul, care după aflarea rezultatelor a posta pe rețelele de socializare un mesaj de susținere pentru Bianca, părând că este gata să o accepte.

Oare a fost îngropată securea războiului și familia lui Livian este gata să o primească pe Bianca sau vor reveni la sentimentele vechi? Cert este că indiferent de decizia acestor, Livian nu pare dispus să renunțe la iubita lui. A spus-o chiar el. (VEZI ȘI: PUTEREA DRAGOSTEI NAȘTE NOI VIEȚI! BIANCA ȘI LIVIAN, VIITORI PĂRINȚI: „TREBUIE SĂ NE UITĂM DUPĂ CĂRUCIOARE, PAMPERS”)

 „E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea.”, a spus Livian pentru Kanal D.