Bomba sexy Andreea Spătaru, mamă cu normă întreagă

Publicat: 26/04/2019 | 14:19

Andreea Spătaru, fosta asistentă TV, și aniversat băiețelul. Acesta a împlinit un an, iar sărbătoarea a fost la cote maxime în familia sa. Bomba sexy de altădată este acum… mamă cu normă întreagă și se simte minunat în această ipostază. 

Spre surprinderea multora, Andreea a preferat să fie foarte discretă în ceea ce privește sarcina sa, postând doar un anunț în mediul online atunci când a născut. Acum, Andreea i-a urat ”La mulți ani!” micuțului, prin intermediul unei postări pe Instagram.

„La mulți ani, îngerul meu! Un an… te iubesc până la lună și înapoi!”, a scris Andreea Spătaru pe pagina sa de socializare

Andreea Spătaru s-a retras din lumea mondenă după ce a devenit mămică

Andreea Spătaru făcea furori la începutul anilor 2000, dar s-a retras din lumina reflectoarelor imediat după ce a devenit mămică. Dat fiind faptul că Andreei i-a plăcut enorm să fotografieze, în diferite ipostaze, toată lumea a crezut că fiica ei îi va călca pe urme. Spre disperarea blondei, Maria-Sofia, acum în vârstă de 9 ani, este total opusului ei.

„De mică a fost așa. Nu putem să face o poză amândouă că nu are stare. E mereu pe fugă, este agitată, zici că o aleargă cineva. Când reușesc să o pun într-un loc, o apucă ba scărpinatul, ba nu-i convine ceva, ba se plictisește. Sunt sigură că nu o să o transform  niciodată într-un fotomodel. Am încercat să o dau la balet, dar nicio șansă. Ea are alte preocupări, uite poftim”, dezvăluia Andreea.

Citește și...