Bomba-sexy a muzicii populare și-a dat fusta jos în parc și…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 04/04/2018 | 12:45

Lavinia Goste, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, a oferit un show de zile mari. Și-a dat fusta jos în parc, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază și a filmat tot. Imaginile cu sexy-cântăreața sunt absolut fabuloase. Soțul și cei doi copii au fost de față. Totul a durat doar câteva secunde, semn că artista nu s-ar afla la prima schimbare de haine în public.

În 2013, Lavinia Goste şi soţul ei, violonistul Marius Zorilă, au devenit părinţii gemenelor Maria şi Ioana, două fetiţe perfect sănătoase şi frumoase precum mama lor. Micuțele au prins, deja, gustul muzicii interpretate de mama lor. Sunt nelipsite de la reprezentațiile pe care artista le susține în Capitală și nu numai. Astfel că nu este exclus ca tradiția familiei să fie dusă mai departe. Dar asta este altă discuție. (VEZI AICI: CE AU FĂCUT MAI MULŢI TINERI, ÎN MIJLOCUL ZILEI, ÎNTR-UN PARC DIN CAPITALĂ!)

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut imagini fabuloase cu Lavinia Goste. Alături de soț și cele două fetițe, interpreta se întorcea de la un spectacol pe care l-a susținut. Deodată, fără să stea pe gânduri, bomba-sexy a muzicii populare şi-a dat fusta jos în parc şi s-a schimbat,  în plină stradă.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a filmat întreaga scenă de ”striptease” oferită de Lavinia Goste. Artista a deschis portbagajul maşinii, a scos o pereche de pantaloni şi s-a pus pe treabă. A renunţat la costumul popular în care a susţinut concertul, şi-a dat fusta jos şi s-a îmbrăcat, discret, fără să atragă atenţia. În plină stradă şi sub privirile soţului şi celor două fetiţe. (CITEŞTE ŞI: BĂIEŢII DOAMNEI MINISTRU AU ”OPERAT” UN BMW ÎN PARC…)

Cert este că întreaga scenă a durat doar câteva secunde. Lavinia Goste a demonstrat, astfel, că nu ar fi la prima schimbare de haine în public. Cum este și normal, pentru că o artistă trebuie să fie pregătită pentru orice situaţie.

Lavinia Goste a lansat recent o nouă melodie

Lavinia Goste a lansat, acum câteva zile, melodia ”M-a găsit dragostea în viață”. Piesa, realizată de interpretă împreună cu soțul său, maestrul dirijor Marius Zorilă, se anunță hitul petrecerilor din această vară.

”Încă o parte importantă din sufletul nostru pleacă spre voi. Suntem bucuroși să vă aducem în dar noua piesă. Ideea pentru piesă «M-a găsit dragostea în viață» a plecat de la o piesă populară românească la care am adăugat ușoare influențe sârbești, care aduc o savoare de bucurie și voie bună, păstrând, însă, filonul autentic românesc! E o piesă de suflet, la care s-a lucrat intens, până la cele mai mici detalii și care sper să se audă la toate nunțile și petrecerile de anul acesta”, a declarat renumita interpretă de muzică populară.

Versurile de dragoste ale piesei se potrivesc pentru orice generație, Lavinia Goste reușind să îmbine cu succes tradiția cu modernul, dând piesei o savoare aparte. (NU RATA: CEA MAI SEXY CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ A RENUNȚAT LA HAINE!)

Piesa ”M-a găsit dragostea în viață” este însoțită de un videoclip inedit, care recreează un concert live cu orchestra. Alături de Lavinia pe scenă, ca și în viață, este Marius Zorilă, dirijorul Orchestrei Naționale Valahia.

“Am dorit să facem un videoclip diferit, ca un concert adevărat, în care publicul să simtă emoția, implicarea, munca, dar și pasiunea pe care noi o punem în fiecare piesă și în fiecare apariție”,  au explicat artiștii.

Pentru videoclipul piesei „M-a găsit dragostea în viață”, Lavinia a abordat un look nou, diafan și feminin, lucrând până la cele mai mici detalii cu o echipă de profesioniști.

“Îmi iubesc și respect publicul, așa că îmi doresc ca fiecare apariție să fie spectaculoasă, pentru mine și pentru ei”, a mai spus artista.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...