Boureanu i-a pus “lacat” blondei care ii tine de cald dupa divort! N-o sa crezi pe cine a trimis s-o pazeasca la plaja!

Publicat: 08/08/2014 | 16:29
Boureanu i-a pus “lacat” blondei care ii tine de cald dupa divort! N-o sa crezi pe cine a trimis s-o pazeasca la plaja!

Dupa ce a “polenizat” pe la diverse floricele, Cristian Boureanu, devenit burlac recent, a ales o relatie cu o alta blonda trasa ca prin inel. Sandra are tot ce-si doreste, mai putin libertate! Asta pentru ca Boureanu n-o lasa neinsotita nici la plaja!

Pentru ca nu mai este un om cu obligatii dupa ce s-a decis sa divorteze de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu si-a permis sa-si selecteze noua iubita din viata lui dupa ce a testat terenul din greu cu alte domnisoare mai mult sau mai putin cunoscute.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu

Sandra, care i-a ajuns la inima, isi doreste si ea sa intre in lumea showbiz-ului printr-o cariera de cantareata, insa pana atunci se bucura de stralucirea pe care a capatat-o de cand umbla la bratul lui Boureanu.

Sandra isi doreste o relatie serioasa cu Boureanu

S-a unduit ca o amazoana

Paparazzii Cancan.ro au surprins-o pe blonda la mare, intr-un costum de baie atat de sexy pentru care s-au dat multe coate. Jucausa prin valurile marii, Sandra nu a stat foarte mult timp in soare, si s-a retras pe sezlong, unde s-a uns cu o crema de protectie in cel mai sexy mod.

Blonda se unduieste sexy, in timp ce unge cu lotiune

Ca sa fie hot “all inclusive”, iubita lui Boureanu si-a tinut tot timpul parul desfacut, trecand ca o amazoana printre ochii curiosilor.

Sandra a optat pentru un costum de baie sexy
Blonda se mandreste cu un corp tras ca prin inel

Ea a venit fara Cristian Boureanu la plaja, in Mamaia, insa asta nu inseamna ca celebrul ei iubit a lasat-o nesupravegheata. “Comoara lui” a fost supravegheata tot timpul de mama ei, care nu a scapat-o din ochi, mai ales atunci cand mergea singura in mare ca sa racoreasca.

Sandra a venit insotita de mama ei la plaja

Mai multe imagini cu blonda lui Boureanu puteti vedea la ProTV, de la ora 17 30, la emisiunea Traieste-ti vara!

(M.A.)
 

 

Citește și...