Brad Pitt are o nouă iubită! Cu ce actriță celebră se iubește starul: „Se văd de o lună”

Publicat: 21/01/2019 | 11:17

Actorul Brad Pitt, care este în curs de divorț de Angelina Jolie, ar avea o relație cu actrița sud-africană Charlize Theron, din luna decembrie a anului trecut, potrivit mirror.co.uk. Potrivit unei surse citate de publicația britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoștință celor doi.

Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp – în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat„, a declarat sursa.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani și Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecție a filmului „Roma”, de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.

Charlize Theron, care s-a despărțit de Sean Penn în 2015, după o relație de 18 luni, ar fi prima vedetă cu care Brad – premiat cu un Oscar în calitate de producător al filmului „12 ani de sclavie” (2013) – ar avea o relație după despărțirea de Angelina Jolie, în 2016.

Theron – câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004) – are doi copii adoptați, un băiețel și o fetiță.

La începutul lunii decembrie 2018, actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în proces de divorţ, au ajuns la o înţelegere privind custodia celor şase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul anului trecut. În documentele depuse în instanță se indică faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate „regulat”. La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie „încearcă să manipuleze presa”.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Cei doi au împreună șase copii, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.