Bravo, ai Stil! Celebrities, scoasă din grila de program, din cauza coronavirusului! Ce va difuza Kanal D, în locul emisiunii

Publicat: 26/03/2020 | 13:50
Bravo, ai Stil! Celebrities, scoasă din grila de program, din cauza coronavirusului! Ce va difuza Kanal D, în locul emisiunii

Epidemia de coronavirus a îngreunat desfășurarea și filmarea multor emisiuni de la noi, astfel că mai multe posturi de televiziune sunt nevoite să schimbe grija de programe. Printre acestea se numără și Kanal D, căci trustul turcesc nu va mai putea difuza Bravo, ai Stil! Celebrities, ci va trebui să apeleze la o altă emisiune pe care o poate transmite. 

Fanii emisiunii Bravo, ai Stil! Celebrities au primit o veste proastă. Programul tv putea fi urmărit 4 zile pe săptămână, începând de miercuri și până sâmbătă. Cu toate acestea, epidemia de coronavirus a dus la schimbarea unor lucruri în programul de la Kanal D.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, emisiunea se va mai difuza doar în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni, iar joia, pe micul ecran se vor difuza filme românești, iar vinerea, Kanal D va transmite vechile ediții din emisiunea ”Vulturii de noapte”.

„Traversam un context in care este nevoie, in toate aspectele activitatilor noastre, de informare corecta, echilibru si umanitate. Prin actiuni responsabile si respectand recomandarile autoritatilor, vom trece cu bine peste aceasta perioada dificila. Vom spriji, prin informatii la zi, din surse oficiale, fara exagerari, toate eforturile care se fac deja pentru depasirea acestei situatii sensibile”, a spus Ugur Yesil, CEO Kanal D.

Citește și...