Brazilianca rupe tăcerea: ”Nu m-a dat afară din casă! Adevărul e că…”

Publicat: 16/04/2018 | 23:43

Soția lui Nuțu Cămătaru rupe tăcerea, după ce, în ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai multe speculații despre situația în care s-ar afla familia interlopului. Gurile rele spuneau că temutul Nuțu, aflat în închisoare, și-ar fi pierdut casa, iar „Brazilianca” lui ar fi fost aruncată în stradă, cu tot cu copil. Claudia Balint a lămurit lucrurile, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA(CITEȘTE ȘI: NUŢU CĂMĂTARU, ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO, ÎN ÎNCHISOARE!)

Nuțu Cămătaru se află în spatele gratiilor, unde își ispășește pedeapsa de cinci ani și cinci luni de închisoare pe care a pronunțat-o instanța supremă, într-un dosar de violență și șantaj.

De când Nuțu a fost încarcerat, alături de Sile, fratele său, și de Mario Balint, nepotul său, „Brazilianca” Claudia Balint, focoasa brunetă care i-a oferit interlopului cel de-al treilea moștenitor și cu care s-a căsătorit în urmă cu patru ani, pare să aibă parte numai de probleme.

În ultima perioadă, în spațiul mediatic au apărut mai multe zvonuri conform cărora familia interlopului se confruntă cu o situație de-a dreptul dezastruoasă. Gurile rele susțineau că temutul cap al lumii interlope și-ar fi pierdut casa din diverse motive, iar bruneta ar fi fost aruncată în stradă cu tot cu copilul ei. (NU RATA, AICI: NUŢU CĂMĂTARU ŞI CODIN MATICIUC, LA CUMPĂRĂTURI!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut primele declarații ale Claudiei Balint despre acest subiect.

”Nu m-a dat nimeni afară din casă. Adevărul este că se fac multe răutați. În ultima perioadă, cineva tot aruncă cu noroi în familia noastră. Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Dar sunt scârbită de atitudinea unora, care mint doar ca să ne facă rău”, a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, ”Brazilianca” lui Nuțu.

Claudia ”Brazilianca” și Nuțu Cămătaru

„Brazilianca” i-a stat mereu alături lui Nuțu

Liderii clanului „Cămătaru” din Capitală, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, şefii grupării „Sportivilor”, Eugen Preda şi Radu Cristian Roşca, dar şi membrii mai multor grupări interlope din Bucureşti au fost condamnaţi la ani grei de închisoare cu executare într-un dosar care s-a aflat pe rolul instanţelor de aproape cinci ani.

Claudia Balint și Nuțu Camătaru formează un cuplu de ani buni. Ei și-au unit destinele în 2014, pe când celebrul interlop se afla încarcerat în penitenciarul Rahova. Focoasa brunetă și-a dovedit din plin dragostea față de Nuțu, fiind alături de el în cele mai grele momente din viață. (VEZI ȘI: NUŢU CĂMĂTARU & BRAZILIANCA, ARANJAŢI ŢUŢ PE LITORAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...