Breaking news! Agresorul jandarmeriței din Piața Victoriei a fost pus în libertate! Motivul…

Autor: I.D.
Publicat: 17/09/2018 | 23:05

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezvăluie, în premieră națională, detalii uluitoare, de ultimă oră, din procesul unuia dintre agresorii jandarmeriței din Piața Victoriei(Super oferta de angajare) Unul dintre bărbații care au bătut-o cu bestialitate pe tânăra de 23 de ani a fost pus în libertate. (CITEȘTE ȘI: AU NEGOCIAT ȘPAGA DE 1.000.000 € LA NUNTA NEPOTULUI LUI BECALI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor date de ultimă oră din procesul unuia dintre agresorii tinerei jandarmerițe Ștefania, care a fost bătută cu pumnii și cu picioarele în timpul protestelor violente care au avut loc în 10 august în Piața Victoriei. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Claudiu Mihai Dobre, unul dintre bărbații care au lovit-o pe femeia jandarm, a fost lăsat în libertate. În urmă cu două zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au revizuit sentința în cazul bărbatului care a agresat-o pe Ștefania, tânăra jandarmeriță de 23 de ani. Astfel, completul de judecată a respins propunerea de prelungire a arestării preventive și a dispus plasarea lui Claudiu Mihai Dobre în arest la domiciliu.

Cu toate că a scăpat de arestul preventiv, tânărul trebuie să respecte cu strictețe mai multe obligații impuse de judecători. În caz contrar, bărbatul riscă să se întoarcă în spatele gratiilor. (NU RATA, AICI: CELEBRUL FOST ȘEF DIN PSD A ALBIT COMPLET)

”În temeiul art. 4251 Cod procedură penală coroborat cu prevederile art. 203 alin. (5) Cod procedură penală și art. 204 Cod procedură penală, admite contestația împotriva Încheierii penale de drepturi și libertăți din data de 03.09.2018 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București formulate de către contestatorul-inculpat Dobre Claudiu Mihai și pe cale de consecință: Rejudecând cauza, în baza art. 4251 alin. (4) Cod procedură penală, respinge propunerea de prelungire a arestării preventive a inculpatului Dobre Claudiu Mihai. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

În temeiul art. 237 alin. (2) Cod procedură penală, dispune luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpatul Dobre Claudiu Mihai pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2018 pâna la data de 09.10.2018, inclusiv.

Dispune punerea de îndată sub arest la domiciliu a inculpatului Dobre Claudiu Mihai, dacă nu este arestat în altă cauză.

În temeiul art. 221 alin. (1) si (2) Cod procedură penală, inculpatul Dobre Claudiu Mihai trebuie să respecte urmatoarele obligații :

a) Să nu părăsească imobilul unde locuieste (mun. București, str. Brânduților….) fără permisiunea Judecătoriei Sectorului 1 București ;

b) Să se supună restricțiilor stabilite de instanță ;

c) Să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat;

d) Să nu comunice cu persoanele vătămate, cu martorii, cu membrii familiilor persoanelor menționate, direct sau indirect, pe nicio cale.

În baza art. 221 alin. (4) Cod procedură penală, atrage atenția inculpatului Dobre Claudiu Mihai că în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor menționate anterior se poate înlocui măsura arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. Se va comunica câte o copie de pe prezentul dispozitiv tuturor institutiilor prevazute de art. 221 alin. (8) Cod procedură penală, precum si Arestului D.G.P.M.B. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat aferente contestației inculpatului Dobre Claudiu Mihai rămân în sarcina statului. Fară cale de atac. Data și pronunțată în camera de consiliu, astazi, 10.09.2018”, se arată în decizia magistraților.

 

Ștefania, femeia-jandarm, a fost bătută cu bestialitate

Agresorii jandarmeriței, membrii de galerie

Ionuţ Liviu Cojoacă, în vârstă de 30 de ani, şi Claudiu Mihai Dobre, de 24 de ani, sunt singurii care au fost reţinuţi şi acuzaţi în cazul femeii-jandarm bătute în timpul protestului violent din Piaţa Victoriei. Potrivit presei sportive, cei doi sunt membrii ai galeriei echipei CSA Steaua şi sunt prezenţi la fiecare meci al echipei roş-albastre. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Dacă Claudiu Mihai Dobre a fost plasat în arest la domiciliu, Ionuț Liviu Cojoacă nu a beneficiat de clemența instanței de judecată. În cazul acestuia, magistrații au admis propunerea de prelungire a madatului de arestare preventivă. Mai mult decât atât, agresorul a fost obligat și la plata sumei de 100 de lei, ce reprezintă cheltuielile judiciare.(CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL CU ROLLS A PIERDUT 1 MILION $, IAR ACUM…)

”În temeiul art. 4251 Cod procedură penală, coroborat cu prevederile art. 203 alin. (5) Cod procedură penală și art. 204 Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestația împotriva Încheierii penale de drepturi și libertați din data de 03.09.2018 pronunțată de Judecatoria Sectorului 1 București, introdusă de catre contestatorul-inculpat Cojoacă Ionuț Liviu, fiul lui ….), fiind menținută încheierea atacată prin care a fost admisă propunerea de prelungire a arestarii preventive a inculpatului contestator mentionat anterior.”

”În baza art. 275 alin. (2) Cod procedură penală, obligă pe contestatorul Cojoacă Ionuț Liviu la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 100 lei”, se arată în decizia magistraților.

Clipe de groază, în Piața Victoriei

Pe 10 august, Ștefania a trăit cele mai urâte momente din carieră, la mitingul diasporei din Piața Victoriei. Tânăra care este sergent-major în cadrul Jandarmeriei Române a fost snopită în bătaie de mai mulți huligani. În urma loviturilor primite, tănăra a avut nevoie de câteva zile de spitalizare. Mai mult decât atât, în timpul altercației, acesteia i-a fost furată și arma din dotare. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ O ACUZĂ PE MARIA CONSTANTIN CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...