Acasă » Exclusiv » Breaking news! Agresorul jandarmeriței din Piața Victoriei a fost pus în libertate! Motivul…

Breaking news! Agresorul jandarmeriței din Piața Victoriei a fost pus în libertate! Motivul…

De: I.D. 17/09/2018 | 23:05

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, dezvăluie, în premieră națională, detalii uluitoare, de ultimă oră, din procesul unuia dintre agresorii jandarmeriței din Piața Victoriei.  Unul dintre bărbații care au bătut-o cu bestialitate pe tânăra de 23 de ani a fost pus în libertate. (CITEȘTE ȘI: AU NEGOCIAT ȘPAGA DE 1.000.000 € LA NUNTA NEPOTULUI LUI BECALI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor date de ultimă oră din procesul unuia dintre agresorii tinerei jandarmerițe Ștefania, care a fost bătută cu pumnii și cu picioarele în timpul protestelor violente care au avut loc în 10 august în Piața Victoriei. 

Claudiu Mihai Dobre, unul dintre bărbații care au lovit-o pe femeia jandarm, a fost lăsat în libertate. În urmă cu două zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au revizuit sentința în cazul bărbatului care a agresat-o pe Ștefania, tânăra jandarmeriță de 23 de ani. Astfel, completul de judecată a respins propunerea de prelungire a arestării preventive și a dispus plasarea lui Claudiu Mihai Dobre în arest la domiciliu.

Cu toate că a scăpat de arestul preventiv, tânărul trebuie să respecte cu strictețe mai multe obligații impuse de judecători. În caz contrar, bărbatul riscă să se întoarcă în spatele gratiilor. (NU RATA, AICI: CELEBRUL FOST ȘEF DIN PSD A ALBIT COMPLET)

”În temeiul art. 4251 Cod procedură penală coroborat cu prevederile art. 203 alin. (5) Cod procedură penală și art. 204 Cod procedură penală, admite contestația împotriva Încheierii penale de drepturi și libertăți din data de 03.09.2018 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București formulate de către contestatorul-inculpat Dobre Claudiu Mihai și pe cale de consecință: Rejudecând cauza, în baza art. 4251 alin. (4) Cod procedură penală, respinge propunerea de prelungire a arestării preventive a inculpatului Dobre Claudiu Mihai. 

În temeiul art. 237 alin. (2) Cod procedură penală, dispune luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpatul Dobre Claudiu Mihai pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2018 pâna la data de 09.10.2018, inclusiv.

Dispune punerea de îndată sub arest la domiciliu a inculpatului Dobre Claudiu Mihai, dacă nu este arestat în altă cauză.

În temeiul art. 221 alin. (1) si (2) Cod procedură penală, inculpatul Dobre Claudiu Mihai trebuie să respecte urmatoarele obligații :

a) Să nu părăsească imobilul unde locuieste (mun. București, str. Brânduților….) fără permisiunea Judecătoriei Sectorului 1 București ;

b) Să se supună restricțiilor stabilite de instanță ;

c) Să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat;

d) Să nu comunice cu persoanele vătămate, cu martorii, cu membrii familiilor persoanelor menționate, direct sau indirect, pe nicio cale.

În baza art. 221 alin. (4) Cod procedură penală, atrage atenția inculpatului Dobre Claudiu Mihai că în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor menționate anterior se poate înlocui măsura arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. Se va comunica câte o copie de pe prezentul dispozitiv tuturor institutiilor prevazute de art. 221 alin. (8) Cod procedură penală, precum si Arestului D.G.P.M.B. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat aferente contestației inculpatului Dobre Claudiu Mihai rămân în sarcina statului. Fară cale de atac. Data și pronunțată în camera de consiliu, astazi, 10.09.2018”, se arată în decizia magistraților.

 

Ștefania, femeia-jandarm, a fost bătută cu bestialitate

Agresorii jandarmeriței, membrii de galerie

Ionuţ Liviu Cojoacă, în vârstă de 30 de ani, şi Claudiu Mihai Dobre, de 24 de ani, sunt singurii care au fost reţinuţi şi acuzaţi în cazul femeii-jandarm bătute în timpul protestului violent din Piaţa Victoriei. Potrivit presei sportive, cei doi sunt membrii ai galeriei echipei CSA Steaua şi sunt prezenţi la fiecare meci al echipei roş-albastre.

Dacă Claudiu Mihai Dobre a fost plasat în arest la domiciliu, Ionuț Liviu Cojoacă nu a beneficiat de clemența instanței de judecată. În cazul acestuia, magistrații au admis propunerea de prelungire a madatului de arestare preventivă. Mai mult decât atât, agresorul a fost obligat și la plata sumei de 100 de lei, ce reprezintă cheltuielile judiciare.(CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL CU ROLLS A PIERDUT 1 MILION $, IAR ACUM…)

”În temeiul art. 4251 Cod procedură penală, coroborat cu prevederile art. 203 alin. (5) Cod procedură penală și art. 204 Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestația împotriva Încheierii penale de drepturi și libertați din data de 03.09.2018 pronunțată de Judecatoria Sectorului 1 București, introdusă de catre contestatorul-inculpat Cojoacă Ionuț Liviu, fiul lui ….), fiind menținută încheierea atacată prin care a fost admisă propunerea de prelungire a arestarii preventive a inculpatului contestator mentionat anterior.”

”În baza art. 275 alin. (2) Cod procedură penală, obligă pe contestatorul Cojoacă Ionuț Liviu la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 100 lei”, se arată în decizia magistraților.

Clipe de groază, în Piața Victoriei

Pe 10 august, Ștefania a trăit cele mai urâte momente din carieră, la mitingul diasporei din Piața Victoriei. Tânăra care este sergent-major în cadrul Jandarmeriei Române a fost snopită în bătaie de mai mulți huligani. În urma loviturilor primite, tănăra a avut nevoie de câteva zile de spitalizare. Mai mult decât atât, în timpul altercației, acesteia i-a fost furată și arma din dotare. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ O ACUZĂ PE MARIA CONSTANTIN CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...