Breaking news. Bătăușul din Dej, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor!

Autor: I.D.
Publicat: 22/02/2019 | 22:44

O țară întreagă a fost șocată atunci când, pe rețeaua de socializare, a apărut filmulețul cu o tânără care este bătută până la leșin și târâtă de păr pe un drum prăfuit! Individul care a maltratat-o, practicant de Kempo, va plăti cu vârf și îndesat! Chiar dacă nu-și va petrece anii de după gratii pentru ireprobabila faptă, ci pentru alta, mai violentă. Ionuț Petru Szentgyorgyi a fost condamnat, definitiv, la opt ani și patru luni de închisoare, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detaliile.

Ionuț Petru Szentgyorgyi se află, acum, după gratii! Pentru opt ani și patru luni, iar sentința este, de data aceasta, definitivă! Ionuț a devenit, însă, cunoscut după ce a bătut cu bestialitate o fată, care ar fi fost chiar prietena lui, pentru că l-a înjurat. Atunci, luptătorul de Kempo a lovit-o fără milă cu picioarele în figură, în burtă, în spate, apoi a luat-o de păr și a tras-o după el câțiva metri, apoi a abandonat-o. Și a lovit-o imediat cu pumnul în figură. Fata a implorat să înceteze, dar calvarul a continuat. Așa a ajuns cunoscut cel care are în spate o oarecare istorie în acte de violență.

Ionuț va petrece opt ani și jumătate după gratii pentru că a bătut crunt doi ciobani și a fost acuzat de tentativă de omor
Ionuț va petrece opt ani și jumătate după gratii pentru că a bătut crunt doi ciobani și a fost acuzat de tentativă de omor

Iar pentru una dintre ele a ”încasat” anii de pușcărie, acolo unde se și află acum. La ultimul apel, instanța a decis devinitiv, opt ani și jumătate de închisoare pe numele lui Szentgyorgyi, pentru tentativă de omor. Ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, faptă pentru care tânărul bătăuș va plăti cu prețul libertății?

I-a lovit cu bâta de baseball în cap

Tatăl lui este cioban în Jucu, o localitate din județul Cluj. Oile le ținea însă pe un teren de la marginea satului, doar că acolo își ”încerca” existența, la fel ca și el, un alt cioban. Între ei s-a iscat conflictual, după ce ultimul a câștigat o licitație. Supărat, fiul celui care a pierdut, adică Ionuț, a vrut musai să se răzbune. A făcut-o prin violență.

Ionuț Petru Szentgyorgyi și-a luat doi amici cu el și a ajuns unde avea stâna ciobanul rival. A făcut prăpăd. Cei doi oameni care i-au ieșit în cale au fost loviți cu o bâtă de baseball în cap. Ciobanul care a avut altercația cu tatăl lui Ionuț a ajuns în stare gravă la spital. Bătăușul a fost pus sub acuzare, iar probele contra lui au întocmit un dosar beton. Mașina pe care Ionuț și amicii lui au folosit-o pentru a se deplasa la locul incidentului a fost descoperită pe camerele de supraveghere, în timp ce se afla în trafic. Mai mult, autoturismul a fost găsit ascuns, iar numerele de înmatriculare lipseau. Atât Ionuț Petru Szentgyorgyi, cât și prietenii lui agresori, Cornel-Florin Podar și Andrei-Gabriel Goia, au fost condamnați la ani grei de închisoare. Primul, la opt ani și patru luni, ceilalți, la cinci ani, respectiv, cinci ani și două luni, ambii pentru complicitate la tentativă de omor.

De asemenea, instanța a mai decis ca agresorii să plătească și 20.000 de euro daune către una dintre victime, cealaltă retrâgându-și plângerea pe care o făcuse după incident.

Cum a maltratat-o pe fată, sub privirile fratelui

Ionuț Petru Szentgyorgyi a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun, la scurt timp după ce îi bătuse pe ciobani. S-a întâmplat într-o noapte, pe un drum de țară, într-o pădurice de lângă Dej. Atunci, el a dat jos o fată din mașină și a început să o lovească. A mai avut un complice, care a filmat toată scena de o violență rară. Ionuț s-a înfuriat că tânăra, care ar fi fost prietena lui, l-a înjurat. Fata a fost dată jos din mașină și s-a lipit chiar de botul acesteia, în fața farurilor aprinse. Ionuț a lovit-o cu picioarul în mai multe rânduri, dar și cu pumnul, până când aceasta a căzut.

A continuat s-o lovească, deși biata tânără a implorat iertare. ”Te rog, iartă-mă!”, a spus aceasta, cu vocea sugrumată. ”Mă înjuri tu pe mine?”, i-a reproșat agresorul, care a continuat s-o ”confunde” cu sacul de box. ”Te rog, nu mai fac niciodată”, a spus printre sughițuri de teamă tânăra. De mai multe ori. A fost luată de păr și trasă prin praful drumului de țară câțiva metri. Apoi, lovită din nou și amenințată: ”Te leg de mașină și te duc până la Dej!”

Filmulețul a fost postat pe pagina de socializere la mai bine de un an de la incident, iar Poliția s-a autosesizat în acest caz. Internauții l-au făcut praf pe agresorul care va avea timp berechet pentru a medita la actele de cruzime pe care le-a înfăptuit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...