Breaking news. Celebrul Raoul, condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare plus…

Autor: I.D.
Publicat: 13/09/2018 | 23:16

A fost prins, pentru a patra oară, conducând fără permis, iar acum magistrații s-au pronunțat în cazul lui. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Celebrul Raoul a fost condamnat, recent, la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și va fi pus să plătească o amendă uriașă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile unei povești incredibile.

UPDATE – Cu toate că traversează o perioadă mai puțin plăcută, Raoul nu își neglijează cariera. În urmă cu puțin timp, artistul a lansat un nou album, ”CHARISMA”  . Mai mult decât atât, el a mărturisit că va pleca într-o frumoasă vacanță în orașul milionarilor, Dubai.

Raoul, pe numele său din buletin Borlea Rareș Cornel, are, din nou, probleme cu legea. Artistul s-a urcat la volanul mașinii personale fără permis, motiv pentru a ajuns în fața magistraților. A făcut această greșeală pentru a patra oară! Astfel că instanța a ținut cont de recidivă și l-a pedepsit pe măsură. (VEZI AICI: PROCURORII AU CERUT ARESTAREA CELEBRULUI RAOUL, IAR INSTANŢA A HOTĂRÂT CĂ…)

A primit un an și șase luni de închisoare și este obligat să achite o amendă, în cuantum de 7.250 lei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră, decizia luată de magistrații de la Brăila. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

În baza art 335 alin 2 Cp cu aplic art 396 alin 10 Cpp , art 61 alin 4 lit c Cp condamnă p inculpatul Borlea Rareş Cornel la pedeapsa amenzii în valoare de 2.250 lei ( 200 de zile amendă X 11,25 lei / zi) pentru fapta dedusă judecăţii. În baza art 39 lit e Cp menţine pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni cu suspendarea pe termen de 2 ani stabilită prin decizia penală nr 1160/20.11.2017 a Curţii de Apel Constanţa la care adaugă în întregime pedeapsa de 5.000 de lei amendă stabilită de Judecătoria Avrig prin sentinţa penală nr 17/01.02.2018”, se arată în decizia judecătorilor. (CITEŞTE ŞI: VESTE PROASTĂ PRIMITĂ DE UN CUNOSCUT CÂNTĂREŢ DE LA NOI DUPĂ CE A FOST CONDAMNAT PENAL)

La începutul anului, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Katia Cicală, reprezentantul legal al lui Rareş Cornel Borlea. La momentul respectiv, avocata era ferm convinsă că artistul va scăpa, și de această dată, doar cu o amendă. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Avocata lui Raoul: “Sunt fapte realizate fără niciun fel de intenţie!”

În luna martie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Katia Cicală, reprezentantul legal al lui Raoul. Surprinzător, dacă ţinem cont de gravitatea faptelor, avocata era ferm convinsă că artistul nu va ajunge după gratii şi că, foarte probabil, va fi sancţionat, din nou, doar cu o amendă pentru că a condus, pentru a patra oară, fără permis de conducere. (Super oferta de angajare)

Eu îl reprezint în toate dosarele. Aceste dosare au ajuns acum în instanță, dar faptele sunt vechi, de câțiva ani în urmă. Ultimul, cel de la Brăila, este din 2014, dar acum a ajuns pe rolul instanțelor de judecată. Sunt fapte realizate fără niciun fel de intenție, a fost într-o completă eroare din cauza lipsei totală de comunicare. Nu i s-a comunicat faptul că el nu are dreptul de a conduce. Nu este nicio problemă și nu este nimic serios și grav pe cât ar părea. Muncă în folosul comunității a primit pentru că nu a fost reprezentat, nici măcar nu a știut de termenul de judecată.

A aflat din presă de pronunțarea instanței. S-a judecat în lipsa lui și fără a fi informat, din cauza asta a și primit o pedeapsă mult mai aspră decât fapta. În opinia mea, va primi o amendă în acest ultim dosar. Nu se pune probleme de închisoare. În niciun caz. I s-a suspendat dreptul de a conduce pentru că a acumulat puncte. Lui nu i s-a comunicat acest lucru pentru că adresa de la domiciliul său se schimbase. A fost în totală necunoștință de cauză. În acest moment nu poate să conducă pentru că, mai întâi, trebuie soluționate toate aceste dosare. Dar, repet, nu e nimic grav sau important. S-au încheiat acorduri de recunoaștere, i s-a aplicat o amendă, la fel se va întâmpla și acum, cu dosarul de la Brăila”, declara Katia Cicală, avocata lui Raoul, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Din păcate pentru Raoul, lucrurile nu au stat astfel. Și, pe lângă amendă, s-a ales și cu un an și șase luni de închisoare! Ce-i drept, cu suspendare. (NU RATA: DECIZIA-ŞOC CARE ZGUDUIE LUMEA MUZICII DIN ROMÂNIA…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...