Home » Stiri » BREAKING NEWS. Milionarul român care și-a înjunghiat contabila a fost găsit vinovat de tentativă de omor

BREAKING NEWS. Milionarul român care și-a înjunghiat contabila a fost găsit vinovat de tentativă de omor

De: Cristian Blanuta 09/10/2020 | 12:23
BREAKING NEWS. Milionarul român care și-a înjunghiat contabila a fost găsit vinovat de tentativă de omor

Mihai Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, a fost acuzat de tentativă de omor după ce și-a înjunghiat contabila. S-a întâmplat în primăvara acestui an, după ce omul de afaceri i-a reproșat victimei că a deturnat o sumă considerabilă din conturile uneia dintre firmele controlate de el. Milionarul a încercat, apoi, să se sinucidă, numai că gestul său nu a fost finalizat.

Mihai Tufan și victima sa au fost internați, iar la doar câteva ore după aceea milionarul a fost transferat în Arestul Central al Poliției Capitalei. Inițial, Tufan nu a vrut să colaboreze cu organele de anchetă, însă – în ultimă instanță – și-a recunoscut fapta. GANDUL.RO prezintă, ÎN EXCLUSIVITATE, ultimele informații din acest caz halucinant, judecătorii găsindu-l vinovat pe cunoscutul milionar de ”tentativă de omor”.

Din ancheta efectuată, a reieșit că Tufan își bănuia angajata – Daniela Huhulea – că ar fi delapidat o importantă sumă de bani, cu ajutorul unui token, dar folosindu-se și de semnături false. Acesta a fost motivul discuțiilor în contradictoriu pe care cei doi le-au purtat chiar în mașina milionarului.

După ce și-a înjunghiat contabila, milionarul a încercat să se sinucidă

La un moment dat, înfuriat de răspunsurile primite din partea contabilei sale, omul de afaceri și-a pierdut controlul și a tăiat-o pe femeie cu un cuțit pe care îl păstra în torpedoul mașinii.

Atacul milionarului i-a provocat Danielei Huhulea mai multe plăgi la nivelul toracelui, iar acesta a recurs, apoi, la un alt gest extrem și a încercat să se sinucidă. Surse medicale au transmis că omul de afaceri și-ar fi provocat, însă,  doar câteva zgârieturi superficiale, fără a-și pune viața în pericol.

În luna iulie a acestui an, milionarul Emil Mihai Tufan a cerut să fie judecat în libertate, numai că solicitarea sa a fost respinsă. La finalul ședinței din data de 17 august, judecătorii au hotărât să mențină ”măsura arestului preventiv față de inculpatul Tufan Emil Mihai”.

Milionarul Tufan s-a împăcat cu victima, dar nu a scăpat de condamnare

În ședința publică desfășurată ieri – 8 octombrie -, magistrații au analizat, din nou, cazul milionarului Emil Mihai Tofan, iar acesta și-a aflat sentința.

Trebuie menționat că omul de afaceri s-a împăcat cu Daniela Huhulea – la sfârșitul lunii iunie, printr-un acord de mediere referitor la despăgubirile solicitate de victimă -, așa cum reiese din motivarea instanței, iar acțiunea civilă formulată de aceasta ”a rămas fără obiect”. Totodată, și acțiunea civilă formulată de Spitalul Universitar de Urgență ”Elias” a rămas fără obiect, fiindcă milionarul a s-a achitat, voluntar, de obligațiile financiare, respectiv 3812,2 lei..

”…ia act că între inculpatul Tufan Emil Mihai și partea civilă Huhulea Daniela a fost încheiat la data de 24.06.2020 acordul de mediere de către Biroul de Mediator (…) în ceea ce privește despăgubirile civile solicitate și, pe cale de consecință, acțiunea civilă formulată de persoana vătămată Huhulea Daniela a rămas fără obiect”, se menționează în motivarea instanței.

”În baza art.397 C.p.p. ia act ca acțiunea civilă formulată de Spitalul Universitar de Urgenta Elias București a rămas fără obiect, ca urmare a plății voluntare efectuată de inculpat, conform OP din data de 20.07.2020, prin care a fost plătita suma de 3812,2 lei”, este un extras din motivarea instanței

Judecătorii au decis că milionarul Emil Mihai Tufan se face vinovat de tentativă de omor, acesta fiind condamnat la 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare. Totodată, magistrații au aplicat și o pedeapsă complementară.

”Condamnă pe inculpatul Tufan Emil Mihai la pedeapsa de 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b C.p., respectiv exercitarea dreptului de a fi ales în autoritațile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o perioada de 1 an, care se execută după executarea pedepsei închisorii, potrivit art.68 alin.1 lit. c C.p. Interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, exercitarea dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe durata pedepsei principale”, au hotărât magistrații.

”Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat in vederea înscrierii în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare”

Magistrații au menținut, prin sentința dată ieri, măsura arestării preventive a milionarului Mihai Tufan, dispunând și confiscarea cuțitului cu ”mâner de culoare neagră și lama de aproximativ 11 cm”.

Sentința dată de judecători prevede și că este menținut sechestrul asigurator până la concurența sumei de 7.000 de lei, ”cu titlu de cheltuieli avansate de stat”.

”În temeiul art.399 alin.1 C.p.p., menține măsura arestării preventive a inculpatului Tufan Emil Mihai. În temeiul art.72 C.p., deduce durata reținerii și a arestării preventive de la data de 10.04.2018 la zi. În baza art.112 alin.1 lit. b C.p. dispune confiscarea specială de la inculpat a cuțitului cu mâner de culoare neagră și lama de aproximativ 11 cm, depus la Camera de corpuri delicte a D.G.P.M.B, conform dovezii nr. (…), folosit la savârșirea infracțiunii. (…) Menține sechestrul asigurator instituit prin ordonanța nr.1359/P/2020 din data de 19.05.2020 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București până la concurența sumei de 7.000 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”, se mai arată în decizia judecătorilor.

Mai mult, în conformitate cu Legea nr. 76 din 2008, milionarului Mihai Tufan îi vor fi prelevate și probe biologice, urmând ca acesta să fie înscris în Sistemul Național de Date Genetice. Omul de afaceri are dreptul de a face apel în termen de 10 zile.

”Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpa, în vederea înscrierii în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 7.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, astăzi 08.10.2020”, se mai precizează în motivarea instanței.

S-a iubit cu Andreea Marin

În urmă cu mai bine de zece ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz, …nimeni alta decât ”Zâna Surprizelor”. (VEZI AICI: Multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu Andreea Marin! Imaginile super-exclusive care dovedesc idila!)

Mihai Tufan, multimilionarul-cuțitar, și Andreea Marin au fost surprinși, la acea vreme, împreună, în Capitală. După cum se poate observa și în imagini, atât ”Zâna Surprizelor”, cât și afaceristul dădeau dovadă de o discreție ieșită din comun. Cei doi s-au întâlnit pe o stradă din București și au stat la o șuetă într-un mod atipic. Mihai Tufan a oprit bolidul de lux pe care-l conducea în dreptul mașinii vedetei, dar nu a coborât de la volan. Andreea Marin a fost cea care coborât din mașina ei și s-a aplecat peste geamul din dreapta al bolidului în care se afla afaceristul.

Mihai Tufan s-a iubit cu Andreea Marin în urmă cu 16 ani

Emil Mihai Tufan, unul dintre ”băieții deștepți din Energie”

Emil Mihai Tufan are numeroase afaceri în domeniul energiei, în imobiliare și nu numai. El este acționar al companiei ”Metaleuroest”, dar are participaţii și la alte societăţi, printre care se numără ”Electrocarbon” Slatina, ”Soceram” Bucureşti sau ”Elsid” Titu, producător de electrozi.

Profit.ro anunța, în iulie 2019, că „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro”.

Presa a mai dezvăluit, în trecut, că Tufan este unul dintre ”băieții deștepți din Energie”, fiind beneficiarul unor contracte generoase din bani publici.

 

Parteneri
Un nou CUPLU BOMBA?! Pepe, ADEVĂRUL despre relaţia cu cântăreaţa Raluka: „O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne…”
Un nou CUPLU BOMBA?! Pepe, ADEVĂRUL despre relaţia cu cântăreaţa Raluka: „O plac, mă place,...
Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul
Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât...
Fostă vedetă Kanal D, însărcinată în 19 săptămâni. Lora și Cove, șocați să vadă ce burtică MICĂ răuare
Fostă vedetă Kanal D, însărcinată în 19 săptămâni. Lora și Cove, șocați să vadă ce...
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe jar bărbații
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Cîţu, schimbare de ultim moment! Unde le este interzis persoanelor nevaccinate să intre. Totul s-a modificat în câteva ore
Cîţu, schimbare de ultim moment! Unde le este interzis persoanelor nevaccinate să intre. Totul s-a...
Nimeni nu a știut vreodată acest lucru. Cum se numește Dani Oțil în buletin. Soția l-a deconspirat
Nimeni nu a știut vreodată acest lucru. Cum se numește Dani Oțil în buletin. Soția...
Andreea Raicu a pozat complet dezbrăcată pe Instagram. Iată fotografia care i-a lăsat pe fani cu gura căscată
Andreea Raicu a pozat complet dezbrăcată pe Instagram. Iată fotografia care i-a lăsat pe fani...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important bărbat din viața ei: „Ce te iubeam eu înainte, acum te divinizez…”
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Incredibil. Ce a intrat în mașina Biancăi Drăgușanu. Vedeta a fost chemată de urgență
Incredibil. Ce a intrat în mașina Biancăi Drăgușanu. Vedeta a fost chemată de urgență
Alertă în România: Spitalele sunt pline de copii! Ședință de urgență a autorităților!
Alertă în România: Spitalele sunt pline de copii! Ședință de urgență a autorităților!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
De ce să cureţi robinetul din baie cu hârtie de copt. Trucul e ştiut de prea puţine gospodine
De ce să cureţi robinetul din baie cu hârtie de copt. Trucul e ştiut de...
Ultimele imagini filmate de cei trei tineri care au murit în Maserati. Şoferul nu avea permis
Ultimele imagini filmate de cei trei tineri care au murit în Maserati. Şoferul nu avea...
Avertizare meteo! Vine PRĂPĂDUL peste România
Avertizare meteo! Vine PRĂPĂDUL peste România
Doamne ferește. Așa ceva nu se poate… Cum arată Daniela Crudu după ultima operație estetică
Doamne ferește. Așa ceva nu se poate… Cum arată Daniela Crudu după ultima operație estetică
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Cine este cu adevărat Dana Budeanu. A RECUNOSCUT TOTUL: „Provin dintr-o familie ai carei parinți au fost
Cine este cu adevărat Dana Budeanu. A RECUNOSCUT TOTUL: „Provin dintr-o familie ai carei parinți...
Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei
Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei
Alertă în România: Spitalele sunt pline de copii! Ședință de urgență a autorităților!
Alertă în România: Spitalele sunt pline de copii! Ședință de urgență a autorităților!
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
BOMBĂ! Pericolul care pândește în parcurile bucureștene. Zeci de copii au ajuns deja la spital
BOMBĂ! Pericolul care pândește în parcurile bucureștene. Zeci de copii au ajuns deja la spital
Microsoft a investigat o „relaţia intimă” a lui Bill Gates cu o angajată, înainte de plecarea acestuia din consiliul de administraţie
Microsoft a investigat o „relaţia intimă” a lui Bill Gates cu o angajată, înainte de...
Monica Pop lovește din nou! Avertiment pentru toți cei care se tem de boală
Monica Pop lovește din nou! Avertiment pentru toți cei care se tem de boală
Consiliu plin de emoții și surprize la Survivor. Bogdan a părăsit competiția Survivor România, pe 16 mai 2021
Consiliu plin de emoții și surprize la Survivor. Bogdan a părăsit competiția Survivor România, pe...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
FOTO. Cum poate să arate Ilinca Vandici în costum de baie! A atras toate privirile bărbaților
FOTO. Cum poate să arate Ilinca Vandici în costum de baie! A atras toate privirile...
A castigat peste 20 de milioane de euro la loto, dar a ramas fara vreun cent! Motivul incredibil pentru care o femeie a pierdut toti banii
A castigat peste 20 de milioane de euro la loto, dar a ramas fara vreun...
Velea, atacat dur de alt cântăreț: „E scund și arogant
Velea, atacat dur de alt cântăreț: „E scund și arogant"! După ce l-a jignit, a...
Daniela Crudu, criticată dur de fani după ce și-a făcut o nouă operație estetică. Ce mesaje i-au transmis urmăritorii?
Daniela Crudu, criticată dur de fani după ce și-a făcut o nouă operație estetică. Ce...
Cum puteţi lua sute de lei de la stat să vă schimbaţi electrocasnicele
Cum puteţi lua sute de lei de la stat să vă schimbaţi electrocasnicele
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să îl descopere şi cum a reacţionat gigantul
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să...
Alina Sorescu, prima reacție după ce Alex Ciucu a fost surprins cu altă femeie: „În curând...”
Alina Sorescu, prima reacție după ce Alex Ciucu a fost surprins cu altă femeie: „În...
Noua iubită a lui Răzvan Simion este o bombă sexy! Cum arată Daliana în costum de baie
Noua iubită a lui Răzvan Simion este o bombă sexy! Cum arată Daliana în costum...
Alex a fost înmormântat! Câtă durere! 'Ai fost un înger printre oameni'
Alex a fost înmormântat! Câtă durere! 'Ai fost un înger printre oameni'
Ce trebuie să faci la mașină când vine căldura. Nu neglija aceste operații!
Ce trebuie să faci la mașină când vine căldura. Nu neglija aceste operații!