Brigadă cu noroc pentru „tricolori” la Oslo!

Autor: Cristian P
Publicat: 05/06/2019 | 17:04
Brigadă cu noroc pentru „tricolori” la Oslo!
Partida de vineri, 7 iuni,e de la ora 21:45 de la Oslo din preliminariile Campionatului European 2020, grupa F dintre Norvegia şi România, va fi condusă de o brigadă 100% rusească.

În vârstă de 39 de ani, Serghei Karasev va fi la centru în partida de vineri. Acesta va fi ajutat de conaţionalii Anton Averianov şi Aleksei Lunev, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Vitali Meşkov.

Serghei Karasev a purtat noroc romțniei, „tricolorii” fiind neînvinși cu acesta la centru în cele două partide susținute. Este vorba de duelul din  preliminariile EURO 2012 când România s-a impus în deplasare cu 2-0 în Luxemburg prin „dubla”semnată de Gabriel Torje. Al doilea meci al „tricolorilor” cu Serghei Karasev la centru a avut loc la EURO 2016, contra Elveţiei, scor 1-1. La acea partidă, Karasev a acordat un penalty pentru echipa naţională condusă la acea vreme de Anghel Iordănescu. Karasev a arbitrat şi la Campionatul Mondial din 2018.

Norvegia – România se joacă vineri, de la ora 21:45. La trei zile după meciul de la Oslo, tricolorii vor înfrunta Malta, în deplasare, de la aceeaşi oră.

Înaintea acestei „duble”, selecționata pregătită de Cosmin Contra are 3 puncte în grupă din două meciuri după 1-2 cu Suedia în deplasare și 4-1 cu Insulele Feroe pe teren propriu, fiind în urma rezultatelor înregistrate pe locul 3 în urma Spaniei care este lider cu 6 puncte și la un punct distanță de Suedia care ocupă locul 2 cu 4 puncte. Adversara „tricolorilor” de vineri, Norvegia se află pe locul 5 în grupă cu un singur punct obținut în urma remizei spectaculoase, 3-3 cu Suedia de pe teren propriu.

Cu o victorie la Oslo, „tricolorii” pot lua o opțiune serioasă la calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor.

 

 

Citește și...