Brigitte a făcut spectacol, în costum de baie, pe litoral! Pastramă a rămas și el fermecat

Publicat: 15/09/2020 | 12:31
Brigitte a făcut spectacol, în costum de baie, pe litoral! Pastramă a rămas și el fermecat

Brigitte și Florin Pastramă s-au bucurat de ultimele zile cu soare pe litoralul românesc, iar vedeta, în costum de baie, a dat recital! Chiar Florin, soțul ei, a savurat-o îndelung, de parcă ar fi avut atunci tentative de a o cuceri.

CITEȘTE ȘI: FIUL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ, DECLARAȚII UIMITOARE: „MĂ BĂTEAI PÂNĂ TE-A DURUT PE TINE MÂNA”

Cu gura căscată a rămas Florin Pastramă, potrivit spynews.ro, care a prezentat poze cu soția lui, Brigitte, la soare, într-un superb costum de baie. Cei doi și-au propus câteva zile la mare, pentru ultimele raze ale anului, și au ales un hotel de patru stele, în care au avut tot confortul.

După ce și-au ocupat șezlongurle deja rezervate, ce doi amorezi au pornit spre mare. Nu înainte ca Brigitte Pastramă să își dezgolească trupul ferm și voluptos. Privirile lui Florin au fost în permanență asupra iubitei sale soții, însă la un moment dat, bruneta a părut deranjată de apropourile cam indecente ale partenerului său. „Încetează, că știi că nu-mi plac remarcile astea”, a răbufnit vedeta.

Florin Pastramă, dezvăluiri din dormitor

În timp ce se îndreptau spre plajă, Florin Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri intime din viața amoroasă pe care o are alături de Brigitte. „Îți mulțumesc pentru aseară. Acolo sunt eu bărbat, când vine seara, că ziua tot timpul mă cerți”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.