Brigitte, despre partidele de amor cu Ilie Năstase: “Într-o noapte am făcut-o de 7 ori”

Publicat: 11/03/2019 | 11:52

Brigitte Sfăt face parte dintre concurenții de la Ferma și a vorbit despre partidele de amor cu iubitul ei, dar și despre cele cu Ilie Năstase. Bruneta a mărturisit că fostul tenismen voia să facă sex de trei ori pe zi, iar într-o noapte a reușit performanța să o facă de șapte ori.

Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a recunoscut Brigitte Năstase.

Cătălin Moroșanu nu s-a putut abține și a făcut o glumă despre Ilie Năstase care a împlinit 72 de ani. „Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea” a fost replica lui Moroşanu.

Brigitte a divorțat de Ilie Năstase în toamna lui 2018

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului soț.

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase controverse, despărţiri şi împăcări.

(NU RATA: CORNEL OANĂ ÎI DUCE DORUL LUI BRIGITTE NĂSTASE)

La începutul lunii martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat în fața magistraților, iar actele au expirat.

Citește și...