Brigitte Pastrama e însărcinată. Kamara a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, când s-a furat mireasa

Publicat: 10/07/2019 | 10:25
Brigitte Pastrama e însărcinată. Kamara a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, când s-a furat mireasa

Au apărut informații conform cărora nunta dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost fixată cu rapiditate maximă fiindcă ar exista și un motiv care îi va face pe cei doi miri de două ori fericiți. O dată pentru că a fost o nuntă de vis, așa cum au transmis toți cei prezenți la eveniment, și a doua oară pentru se află pe drum… un bebeluș.

Sarcina Brigittei este păstrată, deocamdată, ”la secret”, dar surse ”de încredere” au dezvăluit pentru click.ro, că nu mai este nicio îndoială din acest punct de vedere.

„Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, au declarat respectivele surse.

Brigitte şi Florin Pastramă au lăsat să se înțeleagă că ar aştepta un copil. Totuși, ei nu au făcut un anunț oficial până acum. Brigitte şi Florin Pastramă își vor petrece luna de miere pe Coasta de Azur, deși – inițial – s-a vorbit despre o altă destinație, Maldive. „Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcină asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”, a declarat Brigitte pentru sursaa citată mai sus.

Kamara: ”S-a cerut răscumpărare un obiect de 500 de grame de aur”

”Seară de vis”, așa a descris Kamara atmosfera în care s-a desfășurat nunta dintre Brigitte și Florin Pastramă. Mai mult, cântărețul a povestit și ce s-a întâmplat în momentul în care, conform tradiției, s-a ”furat” mireasa.

 “A fost o seară de vis, cei doi au dansat valsul mirilor pe muzica celor de la trupa Prestige. Alături de ei au mai cântat mai mulţi solişti de muzică populară, dar şi Mahala Raï Banda, sau Nikos şi Jamal. Ensar Duman a fost cel care a furat mireasa şi pentru care s-a cerut răscumpărare un obiect de 500 de grame de aur. Mâncarea şi băutura au fost la superlativ, au fost mai multe feluri de mâncare, de la aperitiv la peşte, somon sau vită. În plus, aşa cum a promis, Brigitte a făcut un fel special care să amintească de “Ferma” – un fel format din grâu şi porumb fiert cu o bucăţică de carne lângă. Tortul a avut patru etaje şi a fost delicios”, a povestit Kamara pentru click.ro.

Citește și...