Brigitte Sfăt a ajuns, din nou, pe mâna medicilor esteticieni. Ce și-a făcut vedeta

Publicat: 16/05/2018 | 15:44

Brigitte Sfăt a ajuns, din nou, pe mâna medicilor esteticieni. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Vedeta a optat de această dată pentru un tratament facial non-invaziv. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE NĂSTASE A MĂRTURISIT CUM ARĂTĂ BĂRBATUL PERFECT! „E SINCER ȘI NU RĂSPUNDE PERVERS”)

Recent, Brigitte Năstase și-a tatuat sprâncenele, și-a făcut buze mai cărnoase și și-a tatuat două citate în apropierea sânilor. Acum însă ea a optat pentru un tratament facial non-invaziv care să-i împrospăteze și hidrateze tenul. Pe lângă faptul că ține la imaginea ei, vedeta mai are un motiv pentru care trece pragul medicilor esteticieni. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Certurile cu Ilie Năstase o fac pe Brigitte să dea fuguța, de fiecare dată, la un medic pentru diverse îmbunătățiri.

Brigitte, tratament facial

Brigitte Sfăt, certuri la ordinea zilei cu Ilie Năstase

Bruneta și fostul tenismen au o căsnicie cu năbădăi, iar certurile dintre ei sunt la ordinea zilei. Însă de fiecare dată au ajuns să se împace. Brigitte Sfăt a introdus, la tribunal, acțiunea de divorț, în luna februarie a acestui an. Ea l-a acuzat pe soțul său de infidelitate de mai multe ori. Cu toate acestea, el a reușit să își împace soția de nenumărate ori, dar aceasta tot nu a renuntat la divorț. În prima săptămână a lunii mai a avut loc înfățișarea în procesul de divorț. Însă doar Brigitte Sfat s-a prezentat, în timp ce fostul tenismen nu s-a sinchisit să apară. (VEZI ȘI: BRIGITTE A DANSAT PE MASĂ ÎN CLUB, IAR NOI AVEM FILMĂRILE!)

Citește și...