Brigitte și Cornel s-au despărțit! Nu vrea să mai audă de ea: ”M-am mutat de la ea”

Publicat: 29/03/2019 | 14:58

Cornel Oană și Brigitte Sfăt s-au despărțit, bărbatul nu a mai putut suporta umilința la care era supus de iubita lui. Bruneta a flirtat cu Florin Pastramă în emisiunea „Ferma” de pe Pro TV, în ciuda faptului că fiecare era într-o relație. Florin Pastramă și-a dat frâu liber pasiunii și a început să se sărute, în ultimele episoade din emisiunea „Ferma”.

„Am terminat relaţia de când a apărut primul episod care m-a deranjat. M-am mutat de la ea şi nu mai este cazul. Eu stăteam la ea, acum copiii sunt ok, nu contează cu cine sunt, am ţinut legătura cu ei, dar nu mă mai ocup de ei. Noi am avut o ceartă înainte de acest proiect, fiecare a înţeles altceva. Dacă vor să aibă o altă relaţie le doresc Casă de Piatră. Nu există să ne împăcăm. Sunt anumitte limite pe care orice om le are”, a spus Cornel.

Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte

Relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă este cea mai controversată din cadrul emisiunii „Ferma”, acolo unde cei doi au început o poveste de iubire. Deși mulți ar spune că flacăra dintre ei se va stinge repede, odată cu încheierea show-ului, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa, iar sentimentele lor sunt foarte puternice, încât acest flirt s-ar putea finaliza cu o… căsătorie.

Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți…”, a spus o sursă din interiorul emisiunii ”Ferma”, pentru Wowbiz.ro

Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor. Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta. El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de… fierbinte”, a mai declarat sursa respectivă.

Citește și...