Brigitte și Ilie Năstase au dezgropat securea războiului: ”A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat…”

Publicat: 30/05/2019 | 10:12
Brigitte și Ilie Năstase au dezgropat securea războiului: ”A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat…”

Brigitte Năstase s-a cununat cu Florin Pastramă și părea că lucrurile au intrat pe un făgaș normal din punct de vedere sentimental. Numai că trecutul se ține ”scai”, cum se spune, iar fostul tenismen Ilie Năstase a reușit – printr-o singură declarație – să-i inducă fostei sale soții o stare de surescitare maximă.

Foștii parteneri de viață sunt acum ”la cuțite”, iar cel care a declanșat conflictul este chiar Ilie Năstase. La aflarea veștii că Brigitte s-a cununat cu Florin Pastramă, Ilie Năstase a comentat acid, spunând că fosta sa soție ar fi trebuit să renunțe de multă vreme la numele său. Ceea ce, firește, a afectat-o vizibil pe Brigitte, cea care – atunci când Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana Simion – i-a urat ”Casă de piatră” fostului partener.

„Nici nu se pune problema să-l invite pe Ilie Năstase. A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat, după nunta ei. Brigitte este foarte supărată pe el, nu se aștepta să fie atât de răutăcios. Ar trebui să fie bucuros că și-a găsit fericirea. Brigitte i-a urat după nuntă să fie fericit și se aștepta ca și el să facă același lucru”, a declarat una dintre prietenele brunetei, relatează revista VIVA!.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă

Brigitte Năstase, replică acidă la adresa unei internaute

Brigitte Năstase și logodnicul ei, Florin Pastramă, au fost invitați în emisiunea “Vorbește Lumea”. Ulterior, ei au povestit despre experiența de la “Ferma. Un nou început” în show-ul lui Cătălin Măruță. După emisiuni, bruneta a făcut publice mai multe poze, iar la cea în care apare alături de Marius Crăciun, câștigătorul de la “Ferma” 2019 și Cătălin Moroșanu, ea a fost ținta unei glume în legătură pantofii pe care i-a purtat.

Maria, o internaută, i-a scris, după cum se poate vedea în poza din galeria foto: “Dar Brigitte numai cu pantofii ăia umblă la toate evenimentele? Așa de dor i-a fost de ei? Întreb doar!”. La scurt timp după ce a văzut comentariul internautei, diva i-a răspuns: “Am 16 perechi, același model, culori diferite😂😂😂”.

Citește și...