Brigitte şi Pastramă şi-au ales verighetele pentru nuntă: „Este a patra oară…”

Publicat: 14/06/2019 | 16:51

Recent, Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit civil, iar acum se pregătesc de marea petrecere de nuntă! Pentru ca toate lucrurile să iasă cum trebuie, cei doi îndrăgostiți trebuie să își caute verighetele. Pentru că Pastramă s-a căsătorit cu o femeie pretențioasă, a fost nevoit să meargă în căutarea lor a patra oară.

„Este a patra oară. Am deja trei modele de verighete pe care le-am ales pe care normal că… nu mai pot să le aleg”a declarat Brigitte la o emisiune tv.

După multe căutări și probe, se pare că cei doi au făcut marea alegere. Însă, Florin Pastramă nu a lăsat momentul să treacă fără o remarcă în stilul său caracteristic.

„Acum înţeleg ce înseamnă să fii cu Brigitte. Acum îl înţeleg şi pe Ilie… cât de mult te-a iubit. Ea e regina banilor”a spus Florin Pastramă.

Mai mult decât atât, Brigitte a dezvăluit ce a făcut cu verighetele din căsniciile anterioare. Ei bine, focoasa brunetă le ţine în seif, la bancă şi le păstrează pentru copiii ei. Vedeta a rămas cu amintiri, unele frumoase, iar altele mai puţin.

„Este a patra oară. Am deja trei modele de verighete pe care le-am ales pe care normal că… nu mai pot să le aleg. Verighetele vechi le ţin la seif, la bancă. Le las copiilor mei”, a declarat Brigitte la o emisiune tv.

Citește și...