Britney Spears, mesaj disperat pentru fani. Îi roagă să n-o uite: „Uneori e bine să…”

Publicat: 28/09/2019 | 17:07

Britney Spears a postat un mesaj emoționant pentru fanii ei pe rețelele sociale, în care îi roagă să nu o uite. Artista a spus la începutul anului că se retrage din lumea muzicală din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă tatăl ei.

Sper că nu m-ați uitat. Am făcut această schimbare în viața mea, pentru a mă concentra pe ceea ce îmi doresc cu adevărat Am lucrat continuu, de când aveam opt ani. Uneori e bine să am o pauză și să mă gândesc la toate. Mi-e dor de voi. Am cei mai buni fani din lume”, este mesajul pe care Britney Spears l-a postat la niște fotografii mai vechi, unde se afla pe scenă.

Britney Spears, internată într-o clinică de psihiatrie

Larry Rudolph, managerul lui Britney Spears, a declarat că celebra cântăreață americană s-ar putea să nu mai susțină niciodată concerte, relatează publicația Rolling Stone. Starul a declarat că tatăl ei, Jamie Spears, a internat-o cu forța într-o clinică de psihiatrie și a forțat-o să ia medicamente. Judecătorii au cerut o evaluare psihiatrică care urmează să stabilească dacă artista pop va rămâne sau nu sub curatela tatălui său. Cântăreața a fost de acord să se supună acestei examinări.

Deși managerul nu este implicat în curatela vedetei, el recunoaște că aceasta a trecut prin numeroase probleme medicale și de sănătate mintală de când și-a anulat toate spectacolele și aranjamentele artistice pentru a fi alături de părintele său. “A fost furtuna perfectă”, declară Rudolph. “A trebuit să îi anulăm concertele deoarece medicamentele ei nu mai funcționau și fiindcă era devastată de boala tatălui ei”, a continuat acesta.

Citește și...