Bucurie mare în fotbalul românesc! Un fost dinamovist va deveni tătic pentru prima dată

Publicat: 22/05/2020 | 17:31

Zi de mare bucurie pentru suflarea dinamovistă! Andrei Tîrcoveanu, fostul fotbalist din Ștefan cel Mare va deveni tătic pentru prima dată, căci iubita lui, Bianca, este însărcinată. 

Andrei Tîrcoveanu, fostul jucător al lui Dinamo va deveni tătic pentru prima dată. Vestea a fost dată chiar de către iubita lui, Bianca, pe contul său de Instagram. Frumoasa brunetă nu a ales o zi oarecare, ci una cu o mare însemnătate: ziua de naștere a lui Andrei Tîrcoveanu!

NU RATA – SILVANA RÎCIU ESTE ÎNSĂRCINATĂ ȘI A ASCUNS MINUNEA CARE-I CREȘTE ÎN PÂNTECE TIMP DE 5 LUNI! PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ ȘI NUMELE BEBELUȘULUI

Astfel, atunci când fotbalistul a împlinit vârsta de 23 de ani, cei doi au împărtășit bucuria cu urmăritorii de pe rețeaua de socializare. Fostul dinamovist care joacă acum pentru Concordia Chiajna, în liga a II-a a primit din partea iubitei un tort cu 2 figurine –  el și bebelușul care este pe drum și, ceva mai târziu, a pozat cu mâna pe burtica de gravidă a iubitei, extrem de fericit de tot ceea ce i se întâmplă.

Andrei Tîrcoveanu va deveni tătic pentru prima dată

CITEȘTE ȘI – CELE MAI NOI IMAGINI CU LILI SANDU ÎNSĂRCINATĂ ÎN 7 LUNI. CUM AM FOTOGRAFIAT-O ALĂTURI DE „SORA” EI, ILEANA LAZARIUC

Iubita lui Andrei Tîrcoveanu, pasionată de modă și make-up

Fostul dinamovist Andrei Tîrcoveanu se poate lăuda cu o iubită extrem de frumoasă, cu forme apetisante, dar și extrem de talentată. Bianca, sau Bica, așa cum o cunoaște toată lumea se pricepe de minune la modă, dar și la make-up. Pe contul său de Instagram, Bica postează deseori ținute care mai de care mai interesante, inspirate parcă din reviste, dar și numeroase make-up-uri elegante și inedite, pentru toate domnișoarele care o urmăresc.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani și se înțeleg de minune, dovada vie a faptului că acum urmează să devină părinți pentru prima dată!

Citește și...