Cele mai noi imagini cu Lili Sandu însărcinată în 7 luni. Cum am fotografiat-o alături de „sora” ei, Ileana Lazariuc

Autor: C. C.
Publicat: 20/05/2020 | 23:24

Mai are un pic și devine mamă de băiat, la 41 de ani, dar rămâne o graviduță extrem de activă. Lili Sandu a ieșit cu ”sora” ei, Ileana Lazariuc, la o tură de parc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu iubita modelului Silviu Țolu, însărcinată în 7 luni.

De câțiva ani, Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu. Cei doi au locuit o bună perioadă în America, iar apoi s-au întors în România. Iar anul trecut, de ziua ei de naștere, iubitul i-a făcut lui Lili cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor. (NU RATA: LILI SANDU, MĂRTURII DUREROASE DESPRE TRAUMA SUFERITĂ ÎNAINTE SĂ RĂMÂNĂ ÎNSĂRCINATĂ: “MIRACOLUL – O ȘANSĂ LA O SUTĂ”)

În luna decembrie a anului trecut, Lili Sandu a primit cea mai minunată veste: aceea că va deveni pentru prima oară mămică. Vedeta a făcut anunțul abia de Ziua Îndrăgostiților. Lili Sandu pare să fie în culmea fericirii și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept. Cu toate că este însărcinată în 7 luni, iar burtica ei este proeminentă, vedeta pare să fie extrem de activă și nu se menajează mai deloc.

Lili Sandu a ieșit la o tură de parc cu ”sora” ei, Ileana Lazariuc

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Lili Sandu în zona de nord a Capitalei, acolo unde a ales să facă puțină mișcare împreună cu „sora” ei, Ileana Lazariuc.

Cu toate că a luat ceva în greutate în timpul sarcinii, Lili Sandu nu ezită atunci când vine vorba de mișcare. Îmbrăcată lejer și într-o formă fizică de invidiat, vedeta s-a plimbat minute bune împreună cu prietena ei Ileana Lazariuc. Cele două au mers în pas de voie și au discutat pe îndelete. Chiar dacă n-au respectat întru totul distanțarea socială, Lili și Ileana au apelat la minimum de echipament de protecție. Au purtat măști, chiar dacă nu le-au ținut tot timpul peste nas și gură, cum scrie la carte. (NU RATA: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € SE CĂSĂTOREȘTE (A DOUA OARĂ) CU UN SUPER-MODEL DE LA CHIȘINĂU. VIITOAREA SOȚIE E DEMENȚIALĂ!)

Lili Sandu alături de „sora” ei, Ileana Lazariuc

Prietene de mai bine de 20 de ani!

La sfârșitul anilor ’90, Lili Sandu a intrat în trupa Trinity, ea cunoscând-o pe Ileana cu puțin timp înainte de a deveni colege de scenă. De atunci, au legat o amiciție strânsă, care durează și în ziua de azi.

”Prietenia noastră durează de aproape 17 ani. Îți dai seama, în showbiz, în România? Eu tot timpul am considerat că între noi două există o chimie din asta mai de familie. De când ne-am cunoscut, nu ne-am certat niciodată. Avem o relație frumoasă de prietenie și e de apreciat”, declara, în urmă cu câțiva ani Lili Sandu, pentru o publicație din România.

Lili Sandu e gravidă în 7 luni

Devine mamă de băiat, la 41 de ani

Într-un vlog publicat pe canalul său de YouTube, Lili Sandu a dat și vestea cea mare. Ea împreună cu Silviu vor deveni părinții unui băiețel. Vedeta a izbucnit în lacrimi atunci când logodnicul ei a citit rezultatul analizelor. (NU RATA: CUM S-AU CUNOSCUT LILI SANDU ȘI SILVIU ȚOLU: ”EA A VENIT CU O PRIETENĂ LA…”)

”Nu cred că mai are un rost să spun că acest băiețel este, de fapt, ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăaca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu”, a povestit Lili Sandu pe YouTube. (CITEȘTE ȘI: CUM S-AU CUNOSCUT LILI SANDU ȘI SILVIU ȚOLU: ”EA A VENIT CU O PRIETENĂ LA…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...