Bunesa, daună totală în crucea nopții: luată cu Salvarea după ce Marius Niculae a făcut-o KO în fața blocului

Publicat: 11/03/2018 | 21:59

Surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) informează că în noaptea de vineri spre sâmbătă Oana Marica zisă Bunesa de la Urlați a fost stâlcită în bătaie de fostul fotbalist Marius Niculae, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Niculae, cunoscut cu multiple antecedente de violență domestică, și-a așteptat fosta sau actuala iubită (relația Bunesa – Niculae este deosebit de ciudată, ea ieșind cu multipli bărbați simultan) în stradă unde efectiv a rupt-o în bătaie. (CITEȘTE AICI: DECLARAȚII ULUITOARE NEPOATA PREMIERULUI A FĂCUT MĂRTURII-BOMBĂ DESPRE MĂCELUL DINTRE BUNESĂ ȘI BRIGADA ”SECȚIA 19”)

Filmul evenimentelor și motivul pentru care a rupt-o în bătaie

Bunesa din Urlați a plecat vineri în a doua parte a zilei cu bogătașul Băcneanu Capalnaș, un producător de termopane și proprietarul selectului restaurant Maria și Ion din Regie, la Sinaia. Un fel de relație spun prietenii că ar avea, o relație cu un oarecare ghinion ținând cont că amândoi au fost implicați în urmă cu doar câteva zile într-un mega scandal. (VEZI AICI IMAGINILE CU MĂCELUL DINTRE „BUNESA” ȘI FETELE DIN BRIGADA „SECȚIA 19”!) Miercuri noaptea într-un local de mare finețe de pe malul lacului Herăstrău Bunesa a provocat o bătaie ca în filme cu toată Brigada Secția 19, scandal care s-a lăsat cu zeci de pahare și sticle sparte, dar și răniți. Se pare că Bucureștiul a răvășit-o complet pe tânăra din Urlați, care face ce face și sfârșește la Poliție. Revenind la firul evenimentelor Bunesa cu bogătașul au ajuns la Sinaia, totul în regulă. Acolo au fost într-un local de manele, Bunesa fiind o manelistă veritabilă, unde au băut și au dansat. Cumva, Marius Niculae, care a făcut o obsesie pentru aceasta, a aflat. Au urmat telefoane, amenințări, tot tacâmul. Cert este că le-a stricat petrecerea maneliștilor noștri, care astfel au plecat la București. Bunesa a fost lăsată pe strada unde locuiește, chiar în fața blocului. Băcneanu Căpâlnaș pleacă și…ce să vezi? Tăbară pe ea din senin Marius Niculae, care făcea ca toți dracii. Nu băuse deloc deloc. O bate ca lumea, îi rupe hainele, o calcă-n picioare efectiv, o lovește fără pic de milă în burtă pe sexy Bunesa de la Urlați. Toate astea se întâmplau pe la 01 – 01.30, potrivit vecinilor care se uitau uluiți. După, spuf, Niculaie dispare. La 01.40 Bunesa de la Urlați sună la Ambulanță. Care vine rapid și o duce la Spitalul Elias, la Urgențe. Acolo a ajuns zece minute mai târziu. Conform surselor medicale la 02.32 i se completează următorul diagnostic: ” Traumatism cranio cerebral, agresiune declarativă, traumatism facial, traumatism toracic simplu”.

Apare și Poliția, super polițiștii de la Secția 2, care declanșează cercetările, Marius Niculaie fiind cercetat pentru art 193 aliniatul 4 și 253 aliniatul 1, respectiv infracțiuni de lovire sau alte violențe și distrugere. De menționat că pană la redactarea acestui articol Bunesa de la Urlați nu a depus plângere. Se gândește, ca tot omul, la o înțelegere cu agresorul. (CITEȘTE AICI: CANCAN.RO A INTRAT ÎN POSESIA FILMĂRILOR ULUITOARE DEPUSE LA DOSARUL DE LA POLIȚIE AVEM IMAGINILE CU „BUNESA” DE LA URLAȚI SI ȘEFA BRIGĂZII SECȚIA 19 EVACUATE DIN RESTAURANT DUPĂ “MĂCELUL DIN HERĂSTRĂU”)

Cum a încercat Bunesa de la Urlați să nu afle nimeni că a încasat-o de la fostul fotbalist

În cursul dimineții zilei de sâmbătă am fost informați cu privire la incident, dar Bunesa de la Urlați posta pe Instastory și Instagram fel de fel de poze cu ea zâmbind, tagând diferite localuri din Marea Britanie. Ceea ce ne-a pus pe verificări complexe, care au dus la rezultatele de mai sus. Se pare că Bunesa de la Urlați nu dorește ca italianul bogat ( cel eliberat din închisoare în Italia ) care o ajută să afle, fiindu-i un pic greu să-i explice contextul în care a primit „daună totală”, vorba unui clasic în viață, din zona Urlați.

Ce face povestea de-a dreptul unică, aparte este cum a petrecut și mai ales cu cine Băcneanu Căpâlnaș, să-i zicem „Termopan”, ca să fie mai simplu, sâmbătă seara. Adică seara zilei în care Bunesa de la Urlați a luat bătaie de la iubit, că fugise cu el la Sinaia. Nu, nu era cu portocale în vizită, nu era cu medicamente sau unguente în vizită la ea. El a ales să petreacă seara la restaurant cu un grup de prieteni, cu care a chefuit până dimineața, ca și cum nimic nu s-a întamplat.

Oricine deține informații sau imagini este rugat să ne scrie la PONT@CANCAN.RO!

Citește și...