Bunica lui Betty Salam, declarație sfâșietoare la botez. “Dacă nu erau ei, eram în altă lume!”

Publicat: 10/03/2019 | 09:41

Matthias Ștefan, fiul pe care îl au împreună Betty Salam și Cătălin Vișănescu, a fost botezat în cadrul unei ceremonii religioase de nota 10. De la eveniment nu putea lipsi bunica artistei. Mama Fănicăi a fost prezentă la petrecere și s-a declarat mândră de familia pe care o are.

Femeia este mulțumită că a devenit străbunică și așteaptă și alți micuți pe care să îi strângă în brațe. În special de la celălalt nepot, Dani.

Îmi doresc şi de la Dani. Dacă nu erau ei eram în altă lume. Nu mai e nimeni cu ei, decât eu. El avea nevasta frumoasă, o prinţesă o regină, datorită mie are doi copii ca doi îngeri. Dacă nu eram eu să o cresc nu era„, a spus bunica lui Betty Stoian.

Emoții mari, e prima dată dar suntem organizați, suntem în timp, o să fie bine. Noi ne-am cocupat de restaurant. La restaurant va fi foarte frumos, o să fie foarte elegant. Cel mic e foarte cumințel, plânge doar când îi e foame. De Betty, nu mai am cuvinte” a spus și Cătălin Vișănescu.

Fănica Salam a murit în 2009

Florin Salam a fost distrus după moartea soţiei sale, Fănica, în 2009. Aceasta suferea de hepatită C, care s-a transformat ulterior în ciroză hepatică. Florin Salam are doi copii din mariajul cu Fănica, Danny şi Betty. Prima soţie a manelistului avea 27 de ani când a pierdut lupta cu o boală despre care nu ştia nimeni, potrivit declaraţiilor făcute în urmă cu aproape nouă ani de Florin Salam. După ce şi-a condus mama copiilor pe ultimul drum, artistul spunea că Fănica era sufletul lui pereche.

Ulterior, Florin Salam şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu Roxana Dobre. Lucrurile nu stau însă roz în familia lui Florin Salam, recent având loc o dispută între manelist şi soţia lui. Atunci au apărut şi informaţii că Betty, care acum stă cu viitorul ei soţ, Cătălin Vişănescu, s-ar fi mutat din casa lui Florin Salam din pricina scandalurilor din familie.

Danny Salam a moştenit virusul hepatitei C, care a ucis-o pe mama lui, iar fiul lui Florin Salam este nevoit să ţină regim din pricina acestui lucru.

 

Citește și...