Bunica românului condamnat la moarte e devastată: ”Îl așteptăm acasă… Să ni-l aducă ca să-l vedem!”

Publicat: 31/10/2018 | 23:16

La începutul acestei luni, apropiații lui Ionuț Gologan, românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de stupefiante, au primit o veste extraordinară: oficialii guvernului malaezian au decis să abolească pedeapsa capitală. (Cum câștigi bani rapid) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, declarațiile emoționate ale bunicii lui Ionuț. (CITEȘTE ȘI: DONJUANUL DE LA ANTENA 1, FILMAT ÎN TIMP CE SE MÂNGÂIA SUB DUȘ CU… ALT BĂRBAT!)

De mai bine de doi ani, de când Ionuț Gologan a fost condamnat la moarte pentru trafic de droguri, în Malaezia, rudele tânărului traversează cele mai grele momente din viață. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Maria Gologan, bunica românului condamnat în Malaezia, a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Ajunsă la venerabila vârstă de 87 de ani, femeia care l-a crescut pe tânărul condamnat la moarte pentru trafic de stupefiante își strigă oful ori de câte ori are ocazia.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Bunica lui Ionuț Gologan speră să mai aibă zile pentru a-și mai putea vedea măcar o singură dată nepotul. (NU RATA, AICI: Imagini înfiorătoare din închisoare)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe bunica românului condamnat în Malaezia, în fața modestei case din comuna Telega, acolo unde locuiește împreună cu tatăl lui Ionuț Gologan.

Îl așteptăm acasă, nu ne ajută nimenea. Nu ne ajută nimeni. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Pe omul bogat îl ajută toți, dar la omul sărac nici boii nu-i trag. Nu dăm detalii despre Ionuț. Să îl aducă să-l vedem. Eu l-am crescut”, ne-a mărturisit bunica lui Ionuț Gologan.

Bunica lui Ionuț Gologan, mărturisiri emoționante

Ionuț Gologan, clipe de coșmar în închisoare

În urmă cu câteva luni, Marippan Manivannan, colegul de cameră al lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a fost găsit fără suflare în celulă. Conaționalul nostru a trăit clipe de coșmar după ce și-a descoperit mort tovarășul de suferință.

În vârstă de 24 de ani, Marippan Manivannan a decedat din cauza faptului că nu a primit îngrijiri medicale corespunzătoare în închisoarea Bentong, din Malaezia. Acesta s-a îmbolnăvit cu două săptămâni înainte de deces. A fost tratat, din păcate, superficial de medici, titra presa internațională, la vremea respectivă. (DETALII AICI)

Ionuţ Alexandru Gologan a fost arestat în vara anului 2012, pe aeroportul din Kuala Lumpur cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine în bagaje. În timpul anchetei, românul a declarat că nu ştia că are droguri într-un compartiment ascuns al genţii. În plus, Ionuţ Gologan ar fi explicat autorităţilor că geanta respectivă nu-i aparţinea, ci trebuia să ajungă la iubita unui prieten. De altfel, în bagajul suspect au fost găsite în mare parte haine pentru femei, iar drogurile erau ascunse într-un buzunar secret. (VEZI AICI: Tatăl lui Ionuţ Gologan vorbeşte despre coşmarul fiului condamnat la moarte).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...