„Bursucul” exigent cu elevii săi și după 5-1: „Jucătorii mei trebuie să uite repede acest meci!”

Autor: Cristian P
Publicat: 07/05/2019 | 11:00
„Bursucul” exigent cu elevii săi și după 5-1: „Jucătorii mei trebuie să uite repede acest meci!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj le-a interzis jucătorilor să se bucure după victoria cu Astra Giurgiu cu 5-1 care îi face pe ardeleni campioni în proporție de 99%.

„Bursucul”  le-a cerut jucătorilor să treacă repede peste euforia produsă de victoria cu Astra și să se concentreze pe duelul cu Universitatea Craaiova din week-end în care pot obține matematic titlul de campioni.

„Nu s-a terminat încă! Avem nevoie de încă un punct, cu Craiova, pentru a deveni campioni. Ei vor veni disperaţi să joace şi să câştige. Nu va fi deloc uşor. Jucătorii mei trebuie să uite repede acest meci. E o victorie importantă, dar noi mai avem nevoie de încă un punct. Am jucat cu o presiune maximă după ce FCSB a câştigat la Craiova.La 2-1, dacă nu marcam imediat, cred că aveam emoţii mari de tot pe final. Astra, în prima repriză, cred că a jucat mai bine decât noi”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al formației CFR Cluj.

Victoria ardelenilor la Giurgiu în fața formației lui Costel Enache a fost obținută grație reușitelor lui Omrani (min.15), Djokovic (min. 59, 73), Bejan (min. 80-aut.),  Hoban (min.87), golul de onoare al gazdelor aparținându-i lui Llullaku (min.66-pen.)

În urma victoriei pe carea obținut-o la Giurgiu, CFR Cluj a refăcut diferența de cinci puncte față de FCSB, iar runda viitoare trupa lui Dan Petrescu poate deveni matematic campioană pentru al doilea sezon conseecutiv în Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu mai are nevoie de doau un punct din următoarele șase puse în joc în ultimele două etape ale play-off-ului Ligii 1 pentru a câștiga un nou titlu. În ultimele două runde CFR Cluj va juca cu Universitatea Craiova în „Gruia” și cu FCSB pe „Național Arena”.

 

 

Citește și...