Bursucul, mai specialist în arbitraj ca Porumboiu şi Crăciunescu: „E penalty şi roşu! Merg până în pânzele albe!”

Publicat: 11/09/2017 | 11:35
Bursucul, mai specialist în arbitraj ca Porumboiu şi Crăciunescu: „E penalty şi roşu! Merg până în pânzele albe!”

Dan Petrescu, a ţinut la finalul meciului pe care echipa sa l-a câştigat cu 2-1 cu CSU Craiova, să-i contrazică pe foştii arbitri Ioan Crăciunescu şi Adrian Porumboiu. Cei doi au spus la Digi Sport că nu se impunea ca în minutul 37 al jocului Adrian Comănescu să dicteze penalty la presupusul fasul a lui Tiago asupra lui Deac, însă tehnicianul CFR-ului a ţinut să-i contrazică. 

„E penalty şi cartonaş roşu. Cine spune altceva nu ştie fotbal. Mulţi specialişti suferă când dă gol CFR. Am dominat, dar Craiova a jucat mai bine in 10. Ati văzut ce penalty au primit ei, acela nu a fost penalty. Mă duc până în pânzele albe, am avut penalty clar. Şi Crăciunescu ar fi dat penalty şi roşu dacă era arbitru. De când am venit la CFR, nu a dat dreptate niciunei decizii”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Bursucul a fost eliminat de centralul Comănescu pentru proteste şi pentru că a depăşit spaţiul tehnic.

„Comănescu m-a eliminat că nu aveam voie să ies din spaţiul tehnic. L-am întrebat cum poţi să dai galben?”, a adăugat  Petrescu.

După această victorie, cu 2-1, CFR Cluj a rămas pe primul loc cu 22 de puncte în timp ce CSU Craiova a căzut pe locul 3 cu 18 puncte. 

                           

Autor: Cristi P. 

                 

Citește și...