„Bursucul” știe cum poate învinge Sevilla: „Să tragem un șut și să marcăm de două ori!”

Autor: Cristian P
Publicat: 20/02/2020 | 09:21
„Bursucul” știe cum poate învinge Sevilla: „Să tragem un șut și să marcăm de două ori!”

Astăzi de la ora 19:55, CFR Cluj se va duela cu Sevilla în „Gruia” într-un meci care va conta pentru manșa tur a 16-imilor de finală a Europa League.

Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei României a recunsocut că favorită la calificarea în optimile de finală ale competiției este echipa andaluză.

„Favorită e clar Sevilla. Îi știu toți jucătorii, dar nu e suficient. Trebuie să avem un spirit de sacrificiu ca niciodată. Trebuie să avem și puțin noroc, cum a avut și Mirandes. De câte ori au dat la poartă, a fost gol. În două meciuri am avut 7-8 ocazii și nu am dat gol. Sper să tragem un șut și să marcăm de două ori, iar Sevilla să tragă în bară, iar ce nu nimerește bara să apere Arlauskis. Au calitate mult prea mare în atac, 7-8 jucători de atac fantastici”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al formației CFR Cluj la conferința de presă premergătoare confruntării cu Sevilla de astăzi.

CFR Cluj și-a asigurat prezența în primăvara europeană după ce a terminat pe locul 2, în spatele scoțienilor de la Celtic dar în fața puternicelor formații din Seria A și Ligue 1, Lazio și Rennes.

Cu Sevilla, „Bursucul” este convins că pericolul va fi unul mare și „va veni de peste tot”.

„Pericolul vine de peste tot, trebuie să facem un meci fantastic și cu puțin noroc… Micile detalii trebuie să fie pentru noi că să avem o șansă. Avem două meciuri, cel mai important e să mergem cu o șansă la partida retur. Dacă rezultatul nu ne dă șanse, e foarte greu. Sevilla acasă e foarte puternică. În deplasare, Sevilla e pe 2 în Spania. Pe 1 e Real și pe 2 e Sevilla. Sunt mult mai puternici în deplasare decât la meciurile de acasă. Studiez atent adversarii. Cred că în ultimele meciuri parcă nu le-a ieșit nimic. Au încercat, au dominat”, a conchis Dan Petrescu.

 

 

 

 

Citește și...