„Bursucul”, veșnic nemulțumit: „Nu aş vrea să fiu rău, dar…!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/04/2019 | 20:57
„Bursucul”, veșnic nemulțumit: „Nu aş vrea să fiu rău, dar…!”
Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei și totodată a liderului la zi al Ligii 1, CFR CLuj, s-a arătat nemulțumit de rezultatul de 0-0 cu care s-a încheiat derby-ul din Gruia cu FCSB.

„Bursucul” a declarat că în opinia sa, după aspectul jocului, CFR Cluj merita victoria.

„Nici mie nu-mi vine să cred câte egaluri fac cu Steaua. Sunt puţin dezamăgit. Când ai două bare într-un meci, e normal să fie o dezamăgire. În prima repriză, FCSB a jucat mai bine. Cred că noi am avut trac mai mare. Nu mi-a plăcut deloc prima repriză. Puteam totuşi să marcăm, pe final de repriză, când Vinicius a avut bara aceea. Anul trecut, marca şi cu ochii închişi la faze de genul ăsta În repriza secundă am jucat mai bine, am jucat mai ofensiv. Acum trebuie să câştigăm neapărat în etapa viitoare. Sunt convins că cei de la Sepsi, după trei înfrângeri la rând, vor şi ei să pună probleme. Sunt convins că va fi un meci foarte greu. Îmi place de Teja. Se concentrează doar la echipa lui. Nu se uită la adversari, nu se uită la arbitraj sau la alte lucruri. Aşa trebuie să fie şi în România Am vorbit şi cu băieţii. Mi se pare o echipă mai bună, sunt mai uniţi, aleargă mai mult mult şi parcă vor mai mult. Şi declaraţiile lor au fost calme înainte de meci, înseamnă că şi-au învăţat lecţia şi ştiu ce vor de la viaţă. Va fi în continuare o luptă foarte grea. Lucrul pozitiv e că noi avem totul în mâna noastră. Dacă noi ne câştigăm meciurile, nu mai are ce să facă FCSB”, a declarat Dan Petrescu.

„Bursucul” s-a arătat însă nemulțumit de schinbarea regula,entului și de programarea care va avea loc în continuare în play-off până la finalul sezonului, afirmând că elevii săi sunt dezamăgiți din acest punct de vedere. „Nu aş vrea să fiu rău, dar nu ştiu de ce s-a făcut schimbarea asta. Anul trecut, echipa care a terminat pe primul loc juca ultimul meci acasă. Noi acum jucăm ultimul meci pe Arena Naţională şi nu e uşor pentru noi. Deci normal programul ar fi mai bun pentru ei”, a conchis  Petrescu.

În urma remizei din Gruia, CFR Cluj are în continuare un avans de trei puncte în fața FCSB în fruntea play-off-ului Ligii 1.

Citește și...