Cabral a mărturisit că fetița lui seamănă cu un cățel. Imaginea a stârnit controverse

Publicat: 12/06/2019 | 14:59

Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, se bucură în sfârșit de un copil, după ce s-au chinuit câțiva ani. Cei doi au o fetiță foarte frumoasă, care le bucură zilele și se pregătesc intens pentru creștinarea ei.

Recent, prezentatorul TV a făcut o glumă pe pagina lui de Facebook, în care a mărturisit că fetița lui seamănă cu un cătel. Asta după ce un fan a întrebat dacă Cabral are bebe. Vedeta a postat și o imagine cu un patruped, la care a scris: „Da, o fetiță. Îmi seamănă leit.” „Recunosc… sunt unele momente când sunt imbecil complet. 😚 (dar nici cu ceilalți de pe aici nu mi-e rușine…)„, a postat Cabral pe rețelele de socializare.

Cabral și Andreea Ibacka, ținute superbe la botezul fiicei lor, Namiko

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Micuța a fost creștinată în urmă cu trei zile, iar părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka.

Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. “Să vă fie puiul binecuvântat, oameni frumoși”, “Să vă trăiască pitica, bucurați-vă de ea. Să fiți sănătoși, frumoasă familie 💕🍀Distracție placută!! 💝🥂🥰”, “Cabral, ce român adevărat te-ai îmbrăcat, mama mia” sunt trei dintre mesajele primite de prezentatorul de la Pro TV pe contul său de Instagram.

Citește și...