CABRAL l-a prezentat tuturor pe „tata socru”! Cum arată părintele ANDREEI IBACKA

Publicat: 16/05/2017 | 17:33
CABRAL l-a prezentat tuturor pe „tata socru”! Cum arată părintele ANDREEI IBACKA

După 9 ani de când se cunosc şi sunt împreună şi, respectiv, 5 ani de căsnicie, Cabral şi Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ,,Inimă de ţigan''. La vremea aceea, surse apropiate celor doi declarau că simpaticul Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi că nu mai are ochi decât pentru frumoasa Andreea.

Însă, nu doar Andreea este persoana care este prezentă constant în inima simpaticului prezentator TV, ci şi mama acestuia, Argentina, dar şi tatăl lui socru, părintele Andreei Ibacka. Recent, Cabral a postat pe contul lui de Facebook o fotografie în care apare împreună cu aceştia, alături de mesajul:În dreapta e mămica mea, buzoianca. În stânga sunt eu, cel cu bronzul exemplar. La mijloc este Gigi, socrul meu, da-i-ar Dumnezeu sănătate, azi face 54 de ani!„.

Cabral, alături de mama lui şi de tatăl Andreei Ibacka.
Cabral, alături de mama lui şi de tatăl Andreei Ibacka.

Fanii îndrăgitului prezentator au reacţionat imediat şi au început să dea comentarii: La mulţi ani, socrului! Să fiţi sănătoşi şi să-ţi trăiască mama! Petrecere frumoasă cu oameni dragi şi multe bucurii!„, „La mulţi ani frumoşi socrului şi multă sănătate mamei tale, ai o mamă tareeee drăguţă„, „Tânăr socru! Să fiţi mândră, doamnă, aveţi un băiat pe cinste şi nici cu nora nu mi-e ruşine! O familie frumoasă!„.

Citește și...