Cabral și Andreea Ibacka au ales numele pentru fetița lor

Publicat: 01/11/2018 | 20:17
Cabral și Andreea Ibacka au ales numele pentru fetița lor

Cabral și Andreea Ibacka vor deveni în scurt timp părinții unei fetițe. Cei doi au ales deja numele pentru ea. Numele bebelușului a fost o alegere foarte grea pentru cei doi, iar Inoke, fetița din prima căsătorie a prezentatorului, a ales numele surioarei.

Inoke, fata lui Cabral din prima căsătorie, este foarte încântată că va avea o surioară. Adolescenta i-a propus tatălui ei un nume pentru fetița care va veni pe lume în scurt timp. Cabral și Andreea Ibacka au luat în calcul și numele propus de Inoke și s-ar putea ca acesta să fie cel final. Chiar dacă este al doilea copil pentru prezentatorul TV, acesta este foarte emoționat.

Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa.. Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.

Ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna. Așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia.. și vom vedea după aceea”, a declarat Cabral pentru Viva.