Cadavrul unei adolescente de 16 ani, descoperit pe un câmp din Iași! Poliștii cred că a fost ucisă într-un mod violent

Autor: Angie Voicu
Publicat: 21/07/2018 | 11:43

Descoperire macabră în Iași! Cadavrul unei adolescente de 16 ani a fost găsit, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă (21 iulie), pe camp, la aproximativ trei kilometri de localitatea ieșeană Hălăuceşti. Polițiștii au deschis o anchetă, existând indicii că moartea fetei a fost una violentă.

Polițiștii ieșeni au fost alertați de prietenul adolescentei, care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi a spus că fata are urme de violenţă în zona capului.

„S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăuceşti-Mirceşti, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje de Poliţie”, a declarat, sâmbătă dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, șef UPU-SMURD Iași, potrivit Mediafax.

Cadavrul tinerei, Carmen T., în vârstă de 16 ani, a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii și procurorii fac cercetările, existând suspiciuni de crimă.

Principalul suspect este iubitul ei

Principalul suspect este chiar cel care a sunat să cheme poliția, iubitul său în vârstă de 20 de ani. Tânărul este suspectat că a consumat substanțe halucinogene înainte să o ucidă pe adolescentă, iar analizele vor lămuri acest lucru. Bărbatul ar fi recunoscut în fața oamenilor legii că a lovit-o pe adolescentă. Victima prezenta urme de violențe pe față, potrivit unor surse din anchetă.

Citește și...