„Câinii” iau atitudine după decizia FRH: „Cu tot respectul, Dinamo poate fi considerată campioana acestei ediții!”

Autor: Cristian P
Publicat: 19/05/2020 | 10:49
„Câinii” iau atitudine după decizia FRH: „Cu tot respectul, Dinamo poate fi considerată campioana acestei ediții!”

La fel ca și CSM București, grupare care s-a arătat scandalizată de decizia Federației Române de Handbal (FRH) de a îngheța sezonul în handbal românesc atât la masculin cât și la feminin, și Dinamo București a criticat în termini duri FRH.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.

Lideri în „Liga Zimbrilor”, cu un avans de cinci puncte, „alb-roșii” se consider nedreptățiți de faptul că nu vor primi titlul de campioni în acest an. Dan Savenco, liderul „câinilor roșii” a spus că toată suflarea dinamovistă trăiește din nou o dezamăgire imensă având în vedere că în urmă cu puțin timp Dinamo a fost eliminată și din Champios League fără să joace cu PSG.

„Aveam un coșmar legat de acest lucru încă de zilele trecute, de aceea nu m-a luat prin surprindere această deciziei. Este un pumn de KO primit în plină figură. Nici nu mai ai ce comenta. Dacă ar fi fost o luptă strânsă, ai fi zis. Dar Dinamo chiar a arătat că domină handbalul românesc, a avut rezultate în competițiile din strainatate. Mai jucăm doar cu adversari facili și-un singur meci cu Turda, la final, când am fi putut fi deja campioni. Fizic, nu ne-am fi încurcat, chiar dacă în acest moment, matematic, nu am fi fost campioni. Am dominat tot. Acum, trebuie să facem cereere ca să ni se dea un wild card pentru a ajunge în Champions League, pe baza performanțelor, însă nu mai știm în ce să credem. Oricum, cu tot respectul, Dinamo poate fi considerată campioana acestei ediții”, a declarat Dan Savenco, căpitanul formației Dinamo București pentru cei de la Gsp.

Așa cum v-am informat ieri, Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a hotărât ca sezonul 2019-2020, atât în Liga Florilor (feminin), cât şi în Liga Zimbrilor (masculin), să se încheie, ierarhiile rămânând cele din momentul întreruperii campionatului.

 

 

Citește și...