Călin Tudose a răbufnit pe Facebook: ”Cu voi, vai de mama ei de DREAPTĂ!”

Publicat: 29/08/2020 | 10:46

Călin Tudose a răbufnit pe Facebook, după informațiile transmise pe pagina organizației politice, PLUS Sector 6. Iată ce anume i-a stârnit nemulțumirea omului politic.

”Intru mai rar pe G4 Media, dar totuși, peste ce dau eu aici? O știre extrem de „scremută”, luată de pe pagina unei organizații politice cvasiinexistente numită, cred în derâdere, PLUS Sector 6. (Nu ai cum să fii plus când ești zero, iar ăsta e un compliment față de minus infinit.) Trebuie știut că acești păcălici politici numiți PLUS erau pe cale de dispariție dacă nu s-ar fi agățat de USR în această „alianță” pentru alegeri locale. Nimic altceva decât o mână de activiști dubioși, legați prin mii de fire de servicii, iar unii dintre ei cu părinți securiști sau turnători pe vremea lui Ceaușescu. Cred că dacă Punctul 8 de la Timișoara ar fi fost implementat la timp și s-ar fi referit și la rudele de gradul 1 ale securiștilor ceaușiști, PLUS ar fi fost inexistent acum. Oricum, pentru mine este inexistent din punct de vedere moral și etic prin manifestarile aberante legate de familia traditională, credința și obiceiurile noastre. Pe scurt, din această zonă sunt eu tras de urechi de față cu poporul.

„- Bună ziua, dl. Cioloș, dacă dna. Doina Cornea dorea să își cumpere o pâine, o lăsați să iasă din casă, sau băgați glonț pe țeavă?” – aș putea continua la infinit cu genul ăsta de întrebări, dar cui să le pun, unor invenții complet imorale de laborator? Sper că întrebarea asta o adresează lui Cioloș și cei din Plus, când îl văd. Cred și eu că îl întreabă, pentru că ei cred în democrație, iar apoi își pun căștile și ascultă o oră vocalizele aiurite ale soției lui.

Mă reîntorc la PLUS-iștii din 6, marii constructori de viitor glorios (Chiar și Kim Jong-Un ar fi invidios!), acum alături de ceilalți revendicatori de victorii mărețe de pe tot mandatul 2016-2020 din Consiliul Local, anume USR Sector 6. Acești MINUȘI de care am pomenit anterior, intrați în casă la USR pe geamul de la wc, au insolența de a mă descrie pe mine ca fiind „un obscur prieten” al lui Mutu/PSD, descriere făcută evident cu cuvinte moarte sau în comă. Izvorâte din creiere calate pe cărți de activism politic și alte manuale de genul „Cum să scap de nevroza minciunilor luând zilnic 10 pastile de tranchilizant pentru elefanți”.

Iată știrea: https://www.g4media.ro/302965.html”, a fost mesajul transmis de Călin Tudose.

Intru mai rar pe G4 Media, dar totuși, peste ce dau eu aici? O știre extrem de „scremută”, luată de pe pagina unei…

Posted by Călin Tudose on Friday, August 28, 2020

Călin Tudose, președinte interimar al organizației PER

Calin Tudose este unul dintre marii contestatari ai lui Stefan Florescu PMP și a denunțat în repetate rânduri ilegalitățile din organizația PMP Sector 6, București.

Lui Călin Tudose i-a fost oferită poziția de președinte interimar al organizației PER din Sectorul 6 și totodată candidatura pentru poziția de primar în cadrul alegerilor locale din septembrie 2020.

„Accept cu multa bucurie propunerea PER, un partid pozitionat pe dreapta esicherului politic, cu preocupari, initiative si multiple reusite in zona de protectie si conservare a mediului inconjurator! Trebuie sa facem mai mult fiecare dintre noi pe acest palier esential, ecologia, si cu siguranta ca este nevoie de o respiratie proaspata in viitorul Consiliu Local al Sectorului 6, Bucuresti! Avem ca obiective manifeste un aer mai curat pentru cetatenii din sector, colectarea selectiva a deseurilor, o mai buna reglementare a traficului rutier si evident, constrangerea marilor constructori din sector pe palierul crearii de locuri de parcare si respectare a suprafetelor verzi obligatorii!”, declara Calin Tudose.