Calvarul s-a terminat! Tânărul din Iași care hărțuia femei pe Facebook, capturat de polițiști

Publicat: 17/03/2019 | 11:05
Calvarul s-a terminat! Tânărul din Iași care hărțuia femei pe Facebook, capturat de polițiști

Un tânar din Iași a ajuns în arestul Poliției după ce a hărțuit mai multe persoane în mediul online. Acesta a apelat la diverse conturi false pentru a intra în dialog cu mai multe persoane. Polițiștii s-au autosesizat, deschizând o anchetă în acest caz. Dupa ce l-au audiat pe bărbat, au decis să-l trimită în spatele gratiilor, pentru 24 de ore.

„Și-a făcut până acum peste 100 de conturi false, îmi scrie zilnic, hărțuiește și amenință foarte multe persoane, inclusiv pe mine, a fost la «Socola» de câteva ori și are probleme grave”, scrie Paula Hotin pe pagina ei de Facebook.

„Voi nu înțelegeți că omul ăsta merge pe la ușile fetelor? Și nu suntem singurele care au pățit asta, e un om foarte periculos”, a scris Claudia Dragna.

Politiștii au deschis un dosar penal pe numele lui George Olariu, cel care ar fi agresat și amenințat mai mult femei din Iași.

„Te omor! Sunt mutilat la creier, a murit și plexul! Stau la perfuzii astrale și karmice, sunt sedat să trăiesc. TE OMOOOOOOR!”, este unul dintre mesajele trimise de George Olariu, conform bzi.ro.

Politistii ieseni au identificat un tânar, banuit de comiterea infractiunii de amenintare. Acesta a fost retinut de politisti petru 24 de ore. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat un tânar, de 22 de ani, din municipiul Iasi, banuit de comiterea infractiunii de amenintare. Din cercetarile efectuate pâna în prezent, s-a constatat faptul ca, în perioada 23 august 2018 – 12 martie, tânarul i-ar fi adresat mesaje de amenintare unui barbat, în mod direct si prin intermediul unor conturi create pe retelele de socializare, producându-i astfel o stare de temere cu privire la integritatea sa fizica si a familiei sale. In baza probatoriului administrat în cauza, tânarul banuit de comiterea faptei a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iasi. Cercetarile continua în vederea stabilirii întregii situatii de fapt„, a precizat Ioana Bustiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Citește și...