Calvarul unei mame a luat sfârșit! Denisa a dat, în sfârșit, primul semn de viață

Publicat: 08/11/2019 | 12:11
Calvarul unei mame a luat sfârșit! Denisa a dat, în sfârșit, primul semn de viață

Olteanu Valentina Denisa a fost dată dispărută pe 7 august. De atunci, mama ei nu a mai primit niciun semn de la ea. La trei luni distanță de când părintele a făcut apelul disperat, fata în vârstă de 21 de ani a fost găsită. A anunțat că este în viață!

Tânăra locuia la Londa, alături de soțul ei, albanez de origine. De pe 7 august nu a mai răspuns la telefon. „Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni.

Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava. Luni merg și la Londra, să fac denunț. Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc”, anunța mama Denisei.

Tânăra a luat legătura cu mama ei și i-a spus să se liniștească pentru că este în regulă. Mai multe detalii însă, fata nu a oferit.