Calvin Harris și iubita lui, implicați într-un accident auto în Los Angeles

Publicat: 08/05/2018 | 21:14

Calvin Harris și iubita lui au fost implicați într-un accident auto. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Mașina lor s-a izbit de un alt autovehicul al cărui șofer și pasager au suferit răni grave. (CITEȘTE ȘI: CALVIN HARRIS, CEL MAI BINE PLĂTIT DJ DIN LUME! CE AVERE IMPRESIONANTĂ ARE FOSTUL IUBIT AL CÂNTĂREŢEI TAYLOR SWIFT!)

Aarika Wolf se afla la volanul mașinii pe o stradă din Beverly Hills când a intrat în alt autoturism. Tânăra era împreună cu iubitul ei, Calvin Harris în momentul accidentului, iar airbag-urile le-au salvat viața. Aarika nu a reușit să frâneze la timp și a intrat în lateralul celuilalt autoturism producându-i avarii serioase. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Oamenii legii, dar și ambulanța s-au deplasat la fața locului pentru a stabili cauza accidentului.

Calvin Harris și iubita lui nu s-ar fi preocupat de cele două victime

În mașina avarită se aflau două femei. Ele le-au spus oamenilor legii că celebrul artist și iubita lui nu au fost preocupați de starea lor și nu le-au întrebat dacă sunt bine după impact. De altfel, martorii de la fața locului au mărturisit că artistul și iubita lui au mers pe picioarele lor după accident. Calvin Harris a mai scăpat cu viață dintr-un accident auto în 2016. (CITEȘTE ȘI: SE IUBEAU LA NEBUNIE, DAR AU LUAT O DECIZIE NEAŞTEPTATĂ! TAYLOR SWIFT ŞI CALVIN HARRIS S-AU DESPĂRŢIT, DUPĂ DOAR 15 LUNI DE RELAŢIE)

Citește și...