CANCAN.ro are ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Danut Lupu! „Este o minune ca mai traieste si…”

Publicat: 26/01/2016 | 16:32
CANCAN.ro are ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Danut Lupu! „Este o minune ca mai traieste si…”

Starea de sanatate a lui Danut Lupu este din ce in ce mai grava. In prezent fostul fotbalist este tinut in viata de aparate. CANCAN.ro a aflat cum se simte acesta.

Danut Lupu a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii l-au stabilizat, dar pentru moment fostul mijlocaş se află în comă. Doctorii sunt rezervaţi deocamdată în privinţa şanselor de a se recupera total. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 in Romania, a aflat ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Danut Lupu.

Danut Lupu

„La cat de agresiv s-a manifestat meningita, este o minune ca mai traieste. Il ajuta faptul ca e o namila de om. Medicii i-au spus sotiei sa se astepte la ce e mai rau. Daca face septicemie, nu scapa. Nu a facut infarct, dar si inima ii este in pioneze de mult timp, doar ca nu a stiut. Danut a exagerat, juca mereu fotbal, manca nesanatos, nu avea chiar cel mai linistit stil de viata. La spital, el este linistit numai atunci cand stie ca e sotia lui langa el. Daca deschide ochii si ea nu e, intra in panica, se agita”, a declarat o sursa din anturajul fotbalistului, pentru CANCAN.ro, site-ul citit de peste un milion de oameni.

Livia Lixandru

Citește și...